Hvad kan jeg spise for at veer?

09/03/2010 by admin

Hvis du har kontaktet din forfaldsdato og arbejdskraft er endnu ikke begyndt, kan du overveje at inducere arbejdskraft med få naturlige metoder. Mens effektiviteten af disse metoder er i mange tilfælde kun anekdotiske, hvis du er klar til at have en baby, kan de være værd at prøve.

Krydret mad

Prøv downing en plade af tacos eller kinesisk mad. Bevis for effektiviteten af denne metode er svært at komme med, men mange kvinder har sagt spise noget krydret hjalp kick-i forbindelse med arbejdskraft, ifølge DrSpock.com. Andre kvinder sige, ananas og aubergine også hjælpe.

En lille advarsel: det er fælles for kvinder i arbejdskraft til at kaste op, så husk på, at hvad du spiser for at veer kan komme ud på en ubehagelig måde.

Ricinusolie

Læger og jordemødre både tilskynde undertiden kvinder til at bruge ricinusolie for at fremskynde langs arbejdskraft. Ifølge en DrSpock.com artikel af Lisa Rodriguez, R.N. og Marjorie Greenfield, MD, ricinusolie fungerer bedst, når en kvinde er allerede i tidlig arbejdskraft. Castor olie stimulerer tarmen, som igen kan foragte sammentrækninger i livmoderen.

Castor oil er meget vanskeligt at tage direkte. Rodriguez og Greenfield anbefale indtagelsen af 1 til 3 ounce af castor olie blandet med en anden væske, såsom juice. Inden for et par timer, bør du begynde at har diarré. Kvalme, opkastning, og kramper er også almindelige bivirkninger af denne metode.

Urter

To urter kaldet blå cohosh og sort cohosh har været vist i nogle tilfælde til at starte og regulere sammentrækninger. Ifølge Rodriquez og Greenfield menes"blå cohosh at gøre uteruskontraktioner stærkere, mens sort cohosh kan regulere sammentrækninger. Sammen, arbejder de for at effektivisere sammentrækninger." Dog, deres sikkerhed og effektivitet har ikke bevist, så de bør bruges med ekstrem forsigtighed. Konsultere din sundhedspleje udbyder før du bruger enten urt.

Evening primrose olie kosttilskud kan også tages efter graviditeten har nået sin 37th uge for at hjælpe modnes livmoderhalsen og tilskynde arbejdskraft til at begynde, ifølge Birthingnaturally.net. Dem forbi deres 37th uge kan tage en 500 mg kapsel op til tre gange om dagen.

Selv fremkalde sikkert

Du bør konsultere din læge eller jordemoder før indtagelse af enhver fødevare eller urt til veer. Du bør også sikre, at din baby er fuld-sigt. Forsøg ikke at veer, før du er 40 uger gravid. Hvis du forsøger at veer dig selv og sig gør ikke arbejde, være tålmodig. Barnet vil komme når hun er klar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com