Sådan oprettes en 100-dages Challenge, Vær

09/07/2010 by admin

Sådan oprettes en 100-dages Challenge, Vær

Udøver kan være en udfordring. I virkeligheden, kan den hårdeste del om at udøve komme ned i sofaen. Det er vigtigt at finde motivationen til at udøve. En positiv måde at udøve en prioritet er at skabe en 100-dages øvelse udfordring.

En 100-dages øvelse udfordring indebærer at vælge 100 dage som du skal udføre 100 timers øvelse. Dette betyder ikke nødvendigvis indebærer gør en times motion om dagen, men sikrer, at du motionerer konsekvent og på en interessant måde.

Instruktioner

• Vælg en hændelse i fremtiden, der er mere end 100 dage væk. Dette kan være en faktiske begivenhed som et bryllup eller en tidsramme, som i begyndelsen af sommeren.

• Vælg en gruppe af venner eller familiemedlemmer til at konkurrere med dig i 100-dages øvelse udfordring. Advare hvert medlem af planen for 100-dages øvelse udfordring: hvert medlem har 100 dage til at udføre 100 timers øvelse.

• Skabe et sted for konkurrence medlemmer til at spore deres fremdrift, såsom en opslagstavle eller Facebookgruppe. Hver gang en person fuldender deres motion, skal hun sende sin fremskridt og udfyldte timer til andre til se. Dette vil holde medlemmer motiveret og sikre deltagerne fortsat er på rette spor.

• Som en gruppe, bestemme, hvad der anses for at være motion. For personer, der udøver regelmæssigt for første gang, enkle arrangementer som at gå gennem en park kan være tilstrækkeligt. For mere erfarne atleter, kan kun kraftig aktivitet kvalificere.

• Bestemme en passende præmie for dem, der lykkes på 100-dages øvelse udfordring og dem, der ikke lykkes. For eksempel, i slutningen af konkurrencen, vil alle deltagere gå ud for drinks. Dem, der ikke udføre 100 timers øvelse skal købe drinks til dem, der mødte mål. Eller har alle bidrage $10. For enden af udfordringen, motion, vil de indsamlede penge blive fordelt ligeligt mellem udfordring vindere.

• Tilskynde medlemmerne til at motivere hinanden i hele 100 dages øvelse udfordring. Minde challenge deltagere i den resterende tid til rådighed, som tiden går. Tilbyde motion tips til at opfordre medlemmer, som kan have givet på programmet.

• Meddele navnene på de vellykkede deltagere efter afslutningen af programmet. Hvis nogen ikke komplet programmet, give mulighed for medlemmerne til at prøve igen i de næste 100 dage. Selv om det tager et andet forsøg, er fuldførelsen af 100-dages øvelse udfordring en betydelig bedrift.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com