Krav til gruppen sygesikring

03/24/2010 by admin

Som arbejdsgiver, du køber en sundhedsplan og give alle berettigede medarbejdere. Der er to typer af gruppe sygesikring og flere faktorer, du bør overveje når man ser for at købe forsikring.

Fordele

Fordelene ved at have en gruppe sundhedsplan er mange. Som ejer kan du få skattefradrag for dit firma. Du får at vælge en plan, der passer til dine behov og dine medarbejderes behov bedst. Og du give et incitament for de ansatte til at bo hos din virksomhed.

Lille gruppe

Hvis du ejer en virksomhed af fra to til 49 ansatte, vil du ønsker for at købe en lille Gruppepolitik. For en gruppe af denne størrelse, ville du være krævet af forsikringsselskabet til komplet medicinsk spørgeskemaer til alle støtteberettigede medarbejdere og pårørende. En medarbejder er støtteberettigede for dækning, hvis hun er opført som arbejder fuld tid. Sygeforsikring anses en garanteret spørgsmålet, hvilket betyder, at din gruppe ikke kan være afvist baseret på den medicinske historie, der er angivet på de medicinsk spørgeskemaer.

Stor gruppe

En stor gruppe består af 50-plus støtteberettigede medarbejdere. Store grupper er lægeligt tegnet men komplet ikke medicinsk spørgeskemaer. Din bedømmelse bestemmes af samlet forbi krav til din virksomhed. Hvis din virksomhed har alt for høje af en medicinsk risikofaktor, du kan afvises til dækning. Hvis dækningen er tilbudt til enhver ansat, skal den blive tilbudt til alle støtteberettigede ansatte, ikke bare sundhedstegn.

Typer af dækning

Mens mindre grupper betragtes fuldt forsikrede og reguleret af staten, er større grupper i stand til at tage ansvar for deres medlemmers medicinske krav. Denne type af dækning anses selv finansieret og er reguleret på en forbundsplan. Virksomheden er selv finansieret når det bruger midler, der er afsat til at dække sådanne begivenheder istedet for betaler præmierne direkte til et forsikringsselskab.

Præmier

Hvis din gruppe har en høj mængde af seneste medicinske krav og højrisiko tilfælde, kan forsikringsselskabet øge præmien med en procentsats, der er etableret af rating-band. En rating band giver den gennemsnitlige kostpris for gruppe krav og giver mulighed for forsikringsselskabet til at justere præmier for at opveje den øgede omkostninger til lægebehandling.

COBRA

Hvis dine medarbejdere skifte job eller mister dækning fra din virksomhed, tilbyde de fleste stater dem en midlertidig fortsættelse af din medicinske plan gennem COBRA (Konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act 1985).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com