Hvordan man kan købe lav Carb Snacks

03/24/2010 by admin

En lav carb kost er en fantastisk måde at tabe vægt. Men der er tidspunkter, når du har en trang til en lav carb snack eller lade for meget tid i mellem måltiderne. Når det sker, er det godt at have et udvalg af lav carb snacks klar til disse lejligheder. I rækkefølge for kost til at arbejde, er det meget vigtigt for deltagerne til at holde med fødevarer, der er lav i kulhydrater, selv om det er bare en snack.

Instruktioner

• Finde ud hvor mange kulhydrater du kan have pr. snack.

Afhængigt af den lave carb kost du på, kunne mængden af kulhydrater acceptable være 50 g eller mindre end 15 g. Uanset hvad, skal du angive en grænse.

• Købe et bredt udvalg af i nærheden af zero carb snacks. Disse har tendens til at være fra gruppen kød. Læg ikke sukker baseret krydderier på dem, eller disse lav carb snacks er ikke lav carb længere. Nogle eksempler kan nævnes:

ægBeef jerkyDeli kødsvinekød rinds

Disse snacks er ideelle til ultra lav carb kost programmer.

• Købe nogle snacks med nogle kulhydrater, der er stadig lav carb hvis din kost program giver mulighed for. Nogle eksempler kan nævnes:

SelleriBærPicklesNødderFrøHytteostRegelmæssig ostGrøntsager med dipLav carb barer og shakes

For disse snacks, se for den dip du bruger. Hvis du bruger for meget dip, din lav carb snack ophører med at være en lav carb snack. Det tager ikke meget dip til at ødelægge en lav carb kost. Ranch dip har tendens til at være en lavere carb dip end andre dips, men kun i strenge moderation.

• Undgå høj carb snacks, som har tendens til at være forarbejdede fødevarer og stivelsesholdige produkter. Nogle snacks ikke at få eksempler på:

Candy barerpopcornfuld sukker jellokagecookiesbrød, rundstykker og kikskartoffel chips

Du kan ikke spise en lille håndfuld af nogen af disse snacks. De har masser af kulhydrater, selv i lille én ounce portioner. Holde sig væk fra høj carb snacks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com