Kardiomegali symptomer

07/31/2010 by admin

Kardiomegali er en tilstand, der får hjertet til at forstørre, og påvirker hjertets evne til korrekt pumpe ilt-bærende blod til resten af kroppen. Kroppen vil forsøge at kompensere for de lave niveauer af ilt det bliver gennem blodet, og denne kompensation kan resultere i symptomer forbundet med Kardiomegali.

Vejrtrækning

Når hjertet er i stand til korrekt pumpe blod gennem kroppen, er de indre organer berøvet af ilt. Dette får lungerne til at føle, at de skal arbejde hårdere for at få ilt ind i kroppen. En person lider af Kardiomegali vil begynde at opleve åndenød, hastigere deres vejrtrækning, og svimmelhed. Mens disse symptomer er fælles med andre hjerte lidelser, de bør behandles som meget alvorlige og patienten bør søge lægehjælp øjeblikkeligt.

Hjerteslag

Da Kardiomegali påvirker hjertet direkte, vil det forårsage patient at opleve uregelmæssig hjerterytme og andre tegn, at hjertet ikke fungerer korrekt. Patienten kan opleve en hurtigt slå hjerte, hjertebanken, eller det kan føles som om hjertet er lejlighedsvis springe et slag. I nogle tilfælde kan patienten føler som om deres hjertet kæmper for at levere blod til kroppen, og dette kan forårsage en ængstelig følelse i patienten.

Træthed

En patient med symptomer på Kardiomegali vil begynde at vise tegn på træthed. De vil mangle energi til at gøre simple opgaver, og de vil klage over altid at blive træt. De vil også begynde at glemme at gøre grundlæggende opgaver, og de vil være i stand til at deltage i fysiske aktiviteter.

Hævelse

En person, der viser symptomer på Kardiomegali vil begynde at vise hævelse i deres ben og ankler. Denne hævelse kan også være ledsaget af smerter i ben og ankler, der gør simple opgaver som at gå lidt smertefuldt og ubehageligt. Patienten kan også begynde at lider af en tilstand kendt som ascites, hvilket er en ophobning af væske i bughulen. I sjældne tilfælde kan dette kunne forårsage hævelse i området øvre bryst, og det også gøre del af kroppen, mørt og følsomme at røre.

Puls

En af de måder, at en læge kan begynde at diagnosticere Kardiomegali er ved at overvåge patientens puls. Hvis pulsen viser vildt uregelmæssige ændringer baseret på fysisk aktivitet af patienten, kunne så dette være et symptom på Kardiomegali. Patienten vil vise en unormalt hurtige puls umiddelbart efter fysisk aktivitet, og de vil vise en unormalt lav puls, når de ikke er involveret i nogen fysisk aktivitet på alle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com