Hvordan til at tale med en person med en spiseforstyrrelse

08/01/2010 by admin

Hvordan til at tale med en person med en spiseforstyrrelse

En spiseforstyrrelse er en kollektiv sigt bruges til at beskrive flere forhold, der involverer enten kompulsiv spise eller sult. Både overspisning og ikke spiser nok kan have farlige konsekvenser, herunder: hypertension, diabetes, hjerte-kar-sygdom og fejlernæring. Anorexia nervosa og bulimia nervosa er de mest almindelige typer af spiseforstyrrelser, hovedsageligt påvirker unge kaukasiske kvinder. Spiseforstyrrelser er meget farlige og i nogle tilfælde kan have fatale konsekvenser. Her er nogle nyttige tips til at konfrontere en person, som du har mistanke om lider af en spiseforstyrrelse:

Instruktioner

Hvordan til at tale med en person med en spiseforstyrrelse

• Forsker oplysninger om forskellige spiseforstyrrelser. Gør dig bekendt med symptomer og spørg dig selv, hvis din ven udviser nogen af skiltene. Hvis svaret er ja, han eller hun muligvis lider af en spiseforstyrrelse og have behov for hjælp. Det er også klogt at forskning, hvordan og hvor du kan få hjælp og behandling.

• Tale med din ven i private. De vil være mere tilbøjelige til at åbne for dig i et intimt miljø. Brug ikke en anklagende holdning. Tale i en rolig og omsorgsfuld tone. Dette vil gøre dem mere komfortabel og mindre tilbøjelige til at blive defensive.

• Udtrykke din bekymring for hans eller hendes sundhed. Forklare hvorfor du har mistanke om, at han eller hun har en spiseforstyrrelse. Prøv ikke at bruge ord, der beskriver personens fysiske udseende. Mennesker, der lider af spiseforstyrrelser har fordrejet billeder af deres kroppe. De kan overveje at vide at de er "tynd" eller "sygelig" en positiv ting, når det ikke er faktisk.

• Høre hvad din ven har at sige. Det er muligt, at du tog fejl og det er en logisk forklaring på din vens handlinger og adfærd. Give ham eller hende en chance for at fortælle dig deres side. Være ikke fordømmende eller kritisk eller din ven vil ikke føle sig tilpas taler med dig.

• Foreslå, at han eller hun søger hjælp. Vær ikke overrasket, hvis personen bliver uregelmæssig og defensive. Benægtelse er fælles, og det er sandsynligt, at din ven ikke vil tror, at der er et problem og nægte hjælp. Gentage deres bekymring for hans eller hendes velfærd. Tilbud om at gå med dem til en klinik eller behandling center. Skal du kontrollere, at de ved, at du er der for dem og til at hjælpe dem.

• Forbered dig på at søge hjælp for din ven. Du kan føle strid og bekymre at personen vil hader dig, men minde dig selv at du gør det for hans eller hendes egen gode. Tale med en lærer, vejledning rådgiver eller nogen, som du mener vil kunne hjælpe. Forhåbentlig vil du være i stand til at få din ven den behandling, han eller hun har brug for.

• Hvis efter et par dage din ven stadig ikke ønsker hjælp, kan du nødt til at få hjælp til dem. Du kan føle strid og bekymre at personen vil hader dig, men minde dig selv at du gør det for hans eller hendes egen gode. Tale med en lærer, vejledning rådgiver eller nogen, som du mener vil kunne hjælpe. Forhåbentlig vil du være i stand til at få din ven den behandling, han eller hun har brug for.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com