Hvad er marietidsel godt For?

12/12/2010 by admin

Hvad er marietidsel godt For?

Silybum marianum eller Marietidsel, har været som et middel til galdeblære og leverproblemer for de sidste 2.000 år. Mens moderne forskning har endnu til at afgøre endeligt, om mælk thistle giver nogen fordel for mennesker, er det stadig bruges almindeligvis til at behandle disse problemer.

Silymarin

Silymarin er en gruppe af flavonoider i mælk tidsel frø, som forskerne mener kan reparere alkohol og toksin-beskadiget leveren celler og forsvare nye celler mod disse skadelige stoffer samt reducere inflammation.

Moderne undersøgelser

Mayo Clinic har vurderet en række undersøgelser udført på silymarin og fast besluttet på at mange var dårligt designet og gennemført eller studeret for lille en testgruppe. Disse omfatter undersøgelser i forbindelse med skrumpelever, kræft, Amanita phalloides champignon forgiftning, diabetes og kronisk leversygdom bl.a. Resultater forblive usikkert.

Sikkerhedsforanstaltninger

Hvis du overvejer at forsøger silymarin kosttilskud, bør du konsultere en uddannet sundhedsprofessionel. Folk kan have allergiske reaktioner på mælk tidsel, hvis de er allergiske over for andre planter, kategoriseret i aster family og der har været nogen bekymring, at det kan sænke blodsukkeret. Hvis du allerede bruger medicin, konsultere din læge før du tager produkter, der indeholder silymarin.

Akkrediterede alternative sundhed praktiserende læger, som naturlæger, kan være en god kilde til oplysninger om mælk thistle behandlingsformer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com