Sådan bære en IROM albue bandage

12/09/2010 by admin

Hvis du er uheldig nok til at have lidt en form for skade til din muskulatur eller samlinger af underarmen, ved du hvor meget smerte og tab af funktion kommer med den. Nogle seler tjener en række formål, men IROM albue bandage, fremstillet af DonJoy, mulighed for faste eller kontrolleret vifte af bevægelse til følgende betingelser: stabile supracondylar frakturer, stabil radiale frakturer og lateral/mediale epicondylitis.

Instruktioner

• Tillad din fysioterapeut, ortopædisk kirurg eller DonJoy repræsentant til at passe dig for enheden. Denne proces kan kræve en uge af evaluering og passende procedurer.

• Justér vifte af bevægelse indstillinger (beliggende på den udvendige del af albuen) Hvis din sundhedsplejerske tillader det. Ellers har han eller hun gør det for dig som de skønner det nødvendigt.

• Holde IROM på alle tidspunkter, medmindre instrueret ellers. En del af din opsving gradvist øge din vifte af bevægelse i stedet for at forsøge at gøre alt for meget på én gang.

Tips & advarsler

  • Ifølge T. Ross Bailey, M.Ed ATC, LAT på Texas Christian University, "Don Joy, I.R.O.M. bandage er en enkelt sidet justerbar hængslede albue bandage, der tillader udøveren at kontrollere vifte af bevægelse under recovery og rehabilitering. Øjeblikkelig behandling kræver immobilisering i 7-10 dage efterfulgt af afstivning i en hængslede albue bandage i en periode på 3-4 uger med gradvis stigende i rækken. Den samlede tid savnede, herunder rehabilitering vil være et sted i 4-6 ugers interval for en atlet deltager i kollision type aktiviteter. Smide spillere vil savne mere tid for at genvinde fuld proprioceptive funktion."
  • Følg altid din praktiserende læge rådgivning. De er uddannede fagfolk, der ved præcis, hvad din krop gør samt hvad det er i stand til at gøre i de forskellige faser af tvang.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com