Sådan behandler forbrændinger derhjemme

04/20/2010 by admin

Sådan behandler forbrændinger derhjemme

Forbrændinger på huden varierer i sværhedsgrad af brænde, fra første til tredje grad forbrændinger. Mange første og anden degree forbrændinger kan anses for at være mindre og behandlede derhjemme med lidt eller ingen lægeligt tilsyn. Efter behandling i hjemmet, bør dit brænde helbrede i en uge eller mindre, afhængig af sværhedsgraden af brænde. Undgå at berøre den brændt hud (undtagen behandle det), til at forhindre irritation eller infektion. Hvis du føler at dit brænde er en tredje - graders brænde, som der henvises til brænde går gennem alle lag af huden (epidermis og dermis), du har brug for lægehjælp i nødstilfælde og du måske har brug for behandling på en burn center.

Instruktioner

• Afgøre hvis brænde er en første-, anden-, eller en tredje - graders brænde. Første og anden degree burns omfatter rødme og hævelse omkring de brændte områder, med mild til moderat smerte og mulig blærer. First-Degree burns kan behandles i hjemmet og anden grad forbrændinger, der er mindre end tre inches i diameter. Tredje grad forbrændinger indebære mere alvorlige smerter, åndedrætsbesvær og farlige sundhedsmæssige risici; Hvis du har mistanke om dit brænde er en tredje - graders brænde, bør du søge lægehjælp i nødstilfælde.

• Lindre smerter og mindske hævelse ved at holde den forbrændte hud under cool men is ikke koldt vand i 10 15 minutter. Du kan bruge en kold komprimere på den forbrændte hud, men brug ikke is, da det øge din kropstemperatur for hurtigt, og kan gøre dig syg.

• Anvende aloe vera gel til de brændte områder af huden. Brug ikke lotion eller cremer med aloe vera i det, fordi du ønsker aloe vera, selv. Lotion eller cremer med aloe vera kan indeholde ingredienser i lotion eller cremer, der kan irritere brænde.

• Dække løst brænde med steril gaze og secure forsigtigt med en gaze klip eller tape. Dette vil beskytte brænde, mens den heler. Gentag trin 3 og 4, når en dag indtil brænde er helet.

• Tage den anbefalede dosis af dit foretrukne mærke af aspirin eller ibuprofen til smertelindring. Hvis smerten er så alvorlige, at dette ikke afhjælpe det, søge lægehjælp.

Tips & advarsler

  • Få masser af hvile. Spise godt. Brænde ofrene har brug for flere kalorier for helbredelse end folk, der ikke har forbrændinger. Som med alle skader eller sygdomme, hjælper hvilende fremskynde fysiske inddrivelsen.
  • Hvis det forbrændte område er forkullede sort eller vises tørre og hvide, søge lægehjælp omgående, da dette angiver en tredje - graders brænde.
  • Kigge efter tegn på infektion såsom øget smerte, rødme eller hævelse, feber og svær blærer og søge lægehjælp, hvis du har nogen af disse tegn.
  • Undgå popping enhver blister, der har dannet over dit brænde, da dette kan forårsage infektion.
  • Brug ikke smør eller margarine på forbrændinger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com