Hvordan man kan helbrede en vorte med gaffatape

10/15/2010 by admin

Vorter er lavet af levende organismer. De kan komme ud af ingenting, og de er ikke altid nemt at slippe af med. Grimme vorter kan forårsage forlegenhed og de spredes nemt til andre. Når indefrysning eller brændende og assorterede vorte salver ikke virker, er det på tide at trække en trofaste rulle gaffatape og træffe drastiske foranstaltninger. Gaffatape kan bruges til at fjerne vorter overalt på kroppen undtagen ansigt, kønsdele eller endetarmen.

Instruktioner

• Rengør det berørte område grundigt med sæbe, skylles godt og tørre.

• Klip et stykke gaffatape til at passe helt over vorten; der er afsat.

• Bruge en Q-tip til at anvende en belægning af tea tree olie direkte på vorten. Tea tree olie er en naturlig anti-svampe salve. Det er også en naturlig antiseptisk, der vil hjælpe med at holde området sterile.

• Lakere vorten og tryk kanterne fast at forsegle vorte fra udeluft pre-cut gaffatape. Ideen er at skabe et airless miljø, hvor levende vorte virus vil reduceres over tid. Dække med en Hudfarvet Band-Aid at camouflere gaffatape, hvis det ønskes.

• Hver dag, efter dit brusebad eller badekar, fjerne gaffatape og inspicere vorte. Hvis der er løst materiale omkring vorten, let gnide området med en smergel bord. Undlad at trække eller rive på løs hud. Anvende en frisk belægning af tea tree olie og en frisk stykke gaffatape. Koncentrere tea tree olie på løs, omkringliggende hud og vorte, undgå åben-sår områder, der kan vises efter flere dage.

• Fortsæt duct tape wart behandling i op til otte uger efter behov. Du kan gentage processen, hvis vorten igen. En vorte, der stædigt nægter at forsvinde muligvis kræver et besøg hos din læge eller hudlæge.

Tips & advarsler

  • Hvis såret vises meget rød og klamme under båndet, lad det tørre ud for et par dage og derefter genoptage behandling.
  • Før du forsøger duct tape metode til vorte fjernelse, er det vigtigt at være sikker på det er faktisk en vorte. Konsultere en læge, hvis du ikke er helt sikker. Forsøg ikke at fjerne vorter på ansigtet, endetarmen eller kønsdelene gennem ethvert hjem vorte retsmiddel, herunder gaffatape. Må ikke bruge tea tree olie hvis du er gravid eller ammer, eller hvis det forårsager hudirritation, rødme, blærer og kløe.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com