Hvad er farerne ved Medifast?

04/24/2010 by admin

Den Medifast kost, oprindeligt blev oprettet i 1981 som en læge-administrerede vægttab plan men nu åben for alle, er et system, der tilbyder hurtig vægttab baseret på en nøje administreret sæt af spisemuligheder. For mange, har det vist fantastiske resultater, med betydelige og hurtig vægttab, især tidligt i planen. Men dem, der søger for at kaste pounds i en stor fart skal passe, fordi denne ekstreme grad af slankekure tilbyder sin egen særskilte farer. Ikke starte en Medifast kost, indtil du har talt med din læge, og kun fortsætte med kost under lægeligt tilsyn.

Den Medifast Plan

På sit hjerte virker Medifast plan på to niveauer, at reducere både overordnede kalorie indtagelse og kulhydrat forbrug. Ved skæring daglige kalorier ned til 800 til 1.000, kan du tabe sig blot ved at gå om dine normale aktiviteter. Og ved at skære ud kulhydrater i kosten, planen sætte dig i ketosis, en metabolisk tilstand, der accelererer vægttab.

Ketose

Normalt, kroppen får sin hurtig energi fra kulhydrater, og den normale amerikanske kost giver det masser at arbejde med. Frataget carbs, men kroppen omlægninger til en tilstand, hvor det forbruger noget kan det få for energi, primært fedt. Dette kan resultere i hurtigt vægttab, men det kan også forårsage skader på kranspulsårer væv, hvis proteinindtag ikke er holdt på et acceptabelt niveau. Tilhængere at Medifast plan opfordres til at drikke protein shakes og indtager andre kosttilskud for at sikre deres organer er i stand til at opretholde sunde magert væv.

Reducerede kalorier

En af de andre faldgruber af Medifast plan er fælles for enhver kost, der omfatter et alvorligt reduceret kalorieindtag. Går fra 2.000 kalorier en dag eller mere til 1,000 kalorier gør producere betydelige virkninger i kroppen. Ud over den forventede sult, kan den pludselige ændring i indtagelse forårsage svimmelhed, irritabilitet, hovedpine eller gastrointestinale problemer. Især i de tidlige stadier af kosten, kan dette gøre planen vanskeligt at overholde; Desværre, Medifast kun fungerer godt, når regime er fulgt nøje. Hvis du træner på Medifast, anbefaler WebMD, halvere både intensiteten og varigheden af din træning. NYU Langone Medical Center bemærker også, at Medifast ikke passer til gravide eller folk med en høj grad af aktivitet, fordi det er så lav i kalorier.

Fejlernæring og dehydrering

En af farerne ved enhver kost plan, især dem, der alvorligt begrænser kalorieindtag, er fejlernæring. Stor omhu skal tages til at sikre, at du får alle de vitaminer og mineraler din krop kræver trods spise mindre; af denne grund Medifast kost er meget omhyggeligt udviklet og bør følges nøjagtigt. Springe over nogen af planens kosttilskud kan røve din krop af vigtige næringsstoffer og føre til mangler eller sygdom. Også, den naturlige proces for at fjerne overskydende sukker fra kroppen kan føre til dehydrering, så det er vigtigt at opretholde en sund indtagelse af væsker til at sikre en ordentlig væskebalance.

Andre overvejelser

Mens Medifast er generelt anerkendt som en sikker kost plan, NYU Langone Medical Center anbefaler forsøger andre vægttab metoder, såsom en kalorie-kontrollerede, velafbalanceret, der indeholder store sund mad-grupper, før du starter en kostplan, der fjerner hele fødevaregrupper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com