Silvadene for brænde smerter

12/25/2010 by admin

Silvadene, også kendt i generisk form som sølv sulfadiazone, er klassificeret som et antimikrobielt stof. Det er appliceres på anden og tredje grad forbrændinger for at forhindre infektion, men er ikke brugt til at lindre smerter.

Andre anvendelser

Silvadene er også ordineret til at hjælpe i forebyggelse og behandling af bakterie-og svampeinfektioner. Ifølge RxList.com, er denne medicin effektiv i behandling af gram-negative, gram-positive og gær infektioner.

Bivirkninger

Som med al medicin, har Silvadene potentiale til at forårsage bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger brændende, rødme og en irriteret følelse omkring det sårede område.

Forholdsregler

Silvadene kan forårsage uønskede reaktioner under administration med patienter, der har leveren, nyrer eller blod lidelser. En sundhedsperson kan forklare, hvordan fordelene opvejer de potentielle risici under behandling.

Interaktioner

Før du starter behandling med Silvadene, informere lægen om alle medicin du tager i øjeblikket, herunder ikke-receptpligtige lægemidler. Også, brug af alkohol eller tobak kan reducere effektiviteten af medicin; ophør anbefales under healing.

Advarsel

Silvadene er ikke anbefales til gravide kvinder, der er tæt på levering eller til spædbørn under en alder af to måneder. Særlig omsorg bør overvejes, når du bruger på geriatriske patienter på grund af begrænsede kliniske undersøgelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com