Hvordan man bruger Psorinum homøopatiske middel

07/22/2010 by admin

Hvis du lider af høfeber hvert år og har også en hudlidelse psoriasis eller eksem, der forværres i opvarmede værelser og forbedrer i fri luft, kan Psorinum homøopatiske middel hjælpe dig med at finde lindring. Læs mere om Psorinum at se, hvis det kan hjælpe dig med dine symptomer.

Instruktioner

• Afgøre, om du har symptomer af psoriasis og eksem. Førstnævnte er en af ekstrem tørhed og kløe. Sidstnævnte er karakteriseret ved små eller større welts, der kan "græde." Varme gør disse forhold forværres.

• Vurdere andre symptomer, der reagerer godt på at tage Psorinum som akne, bylder, astma eller høfeber. Psorinum var en homøopatiske middel, der blev raffineret af Samuel Hahnemann og det er kulturperler fra fnat. Dr. Hahnemann mente, at hvis en person med fnat blev behandlet og hans fnat blev reduceret eller elimineret, der kunne stadig underliggende sundhedsmæssige problemer. Begrebet en foundational sygdom blev kaldt en "psora."

• Bemærk har du irritabel tyktarm eller diverticulosis. Begge er gastrointestinale lidelser, der er bedst diagnosticeret af en læge. En integrativ lægen kan anbefale at bruge Psorinum for disse betingelser."Mennesker med en hudproblem, tørt hår og stødende lugt, især sved," kan finde lindring med Psorinum, siger Dr. Randy Martin, CCH, OMD, en certificeret klassisk homøopat og læge af orientalsk medicin i West Los Angeles, Californien."Disse mennesker kan rapport 'aldrig føler sig godt' da en bestemt sygdom, og de kan også have psoriasis og eksem," Dr. Martin siger. Disse mennesker kan også være følsomme over for sollys og være ubeslutsom, hvilket gør det vanskeligt for dem at lykkes i arbejdsmiljøer.Hver homøopatiske middel har en slags "personlighed profil", der består af egenskaber, der er positivt påvirket af denne særlige retsmidler.

• Vælg enten tinktur eller pellets og forbruge som instrueret af produktets mærkning. (Hver homøopatiske middel fås i forskellige styrker og doseringen varierer derfor.) Ikke forbruge kaffe eller mynte produkter, da disse elementer virker som en modgift til homøopatiske midler.

Tips & advarsler

  • Se din læge, hvis du mener du har en alvorlig sygdom. Hvis du er gravid, konsultere din læge før du tager nogen homøopatiske middel.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com