Smerter Patches for rygsmerter

04/04/2010 by admin

Smerter Patches for rygsmerter

Fire ud af fem mennesker lider af rygsmerter mindst én gang i deres liv og det er blandt de vigtigste grunde til hvorfor folk gå glip af arbejde. Behandlinger for dette konditioneres spænder fra non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) til potente narkotika. For dem der foretrækker at behandle deres rygsmerter med aktuelle behandlinger, er patches og geler tilgængelige.

Typer

Smerter patches, der kræver en recept behandling af moderat til svær eller kroniske rygsmerter. Disse patches kan indeholde smertestillende medicin såsom et NSAID, lokalbedøvelse eller narkotiske smertestillende. Derimod give over-the-counter (OTC) patches fritagelse for mild til moderat ryg smerter.

Is/varme

OTC smerte patches lindre smerter forbundet med enkle rygsmerter, gigt, bursitis, tendinitis, muskel spændinger, forstuvninger, blå mærker og kramper ved afkøling eller opvarmning de smertefulde områder. Isnende Hot og ThermaCare er populær OTC behandlinger for mild til moderat ryg smerter.

Menthol-holdige isnende Hot har en afkøling og opvarmning fornemmelse når den anvendes, og større tilbage patches er tilgængelige. På grund af Icy Hot vidtrækkende potent lugt, kan det ikke være ideelt at bruge produktet umiddelbart inden de forlader huset.

ThermaCare HeatWraps indeholder naturlige varme-genererende ingredienser til at levere lave niveauer af varme i op til otte timer at slappe muskler, lindre smerter og øge omsætning. Mens disse pletter ikke lugte, kan misbrug af produktet forårsage forbrændinger. Diabetikere og personer med dårligt blodomløb, leddegigt, eller som er gravide bør konsultere en læge før du bruger produktet.

Magnet-terapi

Visse programrettelser indeholder høj renhed zink og kobber inde i et magnetfelt. Brug af magneter kan bidrage til at fremme kroppens egne helbredende processer og omsætning ved at stimulere elektrisk ladet stoffer såsom salt ioner og jern-rige hæmoglobin i blodet.

NSAID

Salon Pas (med Methylsalicylat og menthol) er en OTC NSAID behandling, der tilbyder midlertidig smertelindring. På grund af NSAID-komponent er der en lille chance for at det kan forårsage mave blødninger. I modsætning til ThermaCare og Icy Hot er større Salon Pas tilbage patches ikke tilgængelige.

Reflektoren patch er en recept NSAID patch, der indeholder NSAID diclofenak epolamine. Reflektoren behandler akutte smerter på grund af mindre forstuvninger, blodudtrædninger og stammer og har den samme bivirkningsprofil som andre NSAID behandlinger.

Lokalbedøvelse

Lidoderm patches indeholder lidokain lokalbedøvelse, der virker ved at blokere nervesignaler i kroppen. FDA godkendt denne medicin til behandling af smerter forbundet med helvedesild, men behandlere ordinere det for rygsmerter så godt. Den mest almindelige bivirkning af disse pletter er en allergisk hudreaktion.

Narkotika

Sælges under navnet Duragesic, indeholder fentanylplastre en potent tidsplan II opioide smertestillende. Duragesic håndterer vedvarende moderat til svær kronisk smerter i individer der behandlingskrævende døgnet rundt og der har ikke fundet lindring fra kombination narkotiske eller ikke-narkotiske smerter behandlinger.

Direkte udsættelse for Duragesic's fentanyl gel kan forårsage alvorlige uønskede hændelser som respiratorisk depression og mulige overdosis, som kan være fatal. Fortsatte forekomst af død og overdosis med Duragesic og generiske fentanyl produkter førte FDA til at udstede et andet folkesundhed rådgivende 2007 erklærede, "FDA har fortsat med at modtage rapporter om dødsfald og livstruende bivirkninger, når læger har uhensigtsmæssigt ordineret patch eller efter mennesker fejlagtigt brugt det."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com