Medicin for alvorlige kroniske smerter

11/14/2010 by admin

Kroniske smerter kan forekomme fra tidligere skader, eller det kan ske uden nogen grund overhovedet. I virkeligheden, ifølge Mayo Clinic, er mange gange årsag bag de kroniske smerter aldrig fundet. Men, bare fordi der er ingen anledning, betyder ikke, smerte ikke eksisterer. Når smerten bliver overvældende, vil en læge ofte anbefale eller ordinere medicin for at hjælpe med at behandle smerter.

I håndkøb

Inden du flytter til receptpligtig medicin, først anbefaler mange læger, at personer med kroniske smerter prøve over counter retsmidler såsom aspirin eller Aleve. Mange gange, give disse medikamenter tilstrækkelig lindring, uden de potentielle bivirkninger og risici for afhængighed set med receptpligtig medicin bruges over længere perioder af gange.

Opiater

En af de mest ordineret medicin for smertelindring er opiater. Opiater såsom morfin, Kodein, oxycodon (OxyContin) og hydrocodone er alle fælles medicin anvendes til behandling af kroniske smerter. Desværre, langvarig brug af disse stoffer kan skabe afhængighed og til sidst fysisk afhængighed af deres brug. Opiater arbejde handler om hjerner opiater receptorer og efterligne virkningerne af naturlige smertestillende medicin i kroppen.

Beslaglæggelse medicin

Ifølge Mayo Clinic, kan visse anti-beslaglæggelse medicin også har nogle indflydelse på at hjælpe behandle kroniske smerter. To af de mest almindelige epileptisk medicin bruges til dette formål er Tegretol og Neurontin. Anti-beslaglæggelse medicin behandling af smerter fordi det nedsætter de nerve impulser, der kan forårsage krampeanfald, som tilfældigvis er de samme nerve impulser, der er forbundet med smerte. Ved at mindske pulserne, er smerten også faldet.

Smerter pumpe

For dem med alvorlige tilfælde af kronisk smerte, kan en smerte pumpe installeres i det organ, der regelmæssigt forsyner smertestillende medicin direkte til rygsøjlen. Pumpen har en lille havn, der kan tilgås ved at stikke en nål gennem huden og ind i porten, som derefter kan fylde pumpe via injektion.

Injektioner

Når kroniske smerter er fokuseret på et enkelt område af kroppen, kan smertestillende medicin injiceres direkte i det urolige område. Disse injektioner er normalt fyldt med en blanding af kortikosteroider, som kan bruge til at reducere enhver betændelse omkring det berørte område, såvel som et bedøvelsesmiddel, der kan sløve smerten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com