Hvordan til at sove trygt med ægtefæller, som Thrash i søvne

08/24/2010 by admin

Hvordan til at sove trygt med ægtefæller, som Thrash i søvne

Gennemdrøfte under sover, især hvis energiske eller voldelige, er farligt for dem, der deler seng med thrasher og kan være et tegn på en kompliceret lidelse. REM-søvn adfærd uorden, som berører midaldrende til ældre mennesker og er forbundet med neurologiske degeneration og sygdomme som Parkinsons, er en af disse. I REM Sleep Behavior Disorder fungerer sovekabine fysisk ud scenen af hendes drømme, hvilket betyder, at hun kan selv punch eller sparke i sengen. For ægtefæller eller andre, der deler senge med voldelige eller energiske thrashers, ikke sove i samme seng som personen kan være nødvendigt indtil de underliggende sygdom er behandlet, og skridt til at beskytte thrasher kan være nødvendigt.

Instruktioner

• Fjern alle potentielt farlige genstande fra soveværelset. Ryd alle lamper, askebægre og andre glas eller skarpkantede genstande såsom vaser, gryder, tunge bøger og små møbler. Gøre soveværelset en blød og glat overflade område med meget lidt der kan bankede eller ødelagt i løbet af natten. Dette beskytter smide sovekabine og beskytter dig fra at blive ramt i hovedet af objekter bankede, mens han gennemdrøfte.

• Placer madrassen på gulvet og Placer puder udenom. Placere madrassen på gulvet beskytter gennemdrøfte sleeper fra falder ud af sengen og såre hende selv, og det beskytter dig fra at få sparket ud af sengen. Placere puder rundt i sengen giver dig og thrasher et ekstra lag af beskyttelse, hvis enten om du er fordrevet fra madrassen.

• Sove i separate senge. For dem med et voldsomt gennemdrøfte ægtefælle eller partner, kan dette være nødvendigt, indtil han får medicinsk behandling. Har din ægtefælle eller partner søvn på en separat madras på gulvet, mens du sover i en normal seng eller separat madras til at beskytte dig selv fra flailing arme og ben i løbet af natten. Eller opføre en polstret skillevæg mellem to af du mellem to tilstødende madrasser til at beskytte dig mod vilde prygl i løbet af natten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com