Urter til at hjælpe med at stoppe med at ryge

08/25/2010 by admin

Urter til at hjælpe med at stoppe med at ryge

USA Surgeon General hedder det, at rygning er den førende forebygges sygdom i USA Med mere end seks millioner dødsfald om året er den indlysende negative påvirker af rygning alvorlige. Til side for en øget risiko for død, er mange andre invaliderende sygdomme direkte forbundet med rygning som kræft, emfysem og kronisk bronkitis. Du afslutter synes mere end indlysende, men millioner af mennesker fortsat den daglige vane. Holistisk medicin i form af urter kan yde bistand til folk klar til at komme ud af den farlige vane.

Afhængighed

De fleste mennesker, der ryger overveje at opgive vanen. Desværre, nikotin, et stof, der findes i tobaksplanter er vanedannende og producerer en lidt stimulerende reaktion. Nikotin passerer gennem lungerne og påvirker hjernen i ca. 10 sekunder. Puls, blodtryk og en person vejrtrækning renteforhøjelse. Dopamin, en hjerne kemiske, der fremkalder en følelse af glæde, er frigivet, beroligende rygeren. Nikotin tilbagetrækning kan forårsage en ryger til at opgive sin indsats for at afslutte.

Nikotintyggegummi

En urt, Lobelia er opfattet af kroppen som nikotin fordi det bidrager til at lette trang til cigaretter. Det er en primær ingrediens i mange former for nikotintyggegummi og den tørrede urt kan bruges som en rullet cigaret. Lobelia er en stærk muskel relaxer og bør anvendes med forsigtighed.

Urtecigaretter

Rygning urter til at hjælpe med at begrænse rygning synes counter-intuitive, men der er logik bag ideen. Ud over nikotin har masseproducerede cigaretter andre kemikalier fra dyrkning af tobak eller fremstilling af cigaretter. Et andet vigtigt aspekt er, at rygere også handle ud ritual af tænde en cigaret for den sensoriske fornøjelse. Skære ud denne stimuli kan sabotere bestræbelser på at stoppe med at ryge.

Naturlægemidler cigaretter kan købes pre rullet på de fleste tobak butikker eller hånd rullet. Selv om urtecigaretter ikke indeholder nikotin, indeholder de tjære, kulilte og kuldioxid. Naturlægemidler cigaretter bør kun bruges som en overgang støtte mens gå igennem nikotin tilbagetrækning.

Urter har helbredende egenskaber og anvendes for en kort tid kan hjælpe med at lette overgangen til at blive en ikke-ryger. Kongelys er et godt eksempel på en nyttig urt til støtte under tobak tilbagetrækning, og det er beroligende at betændte lungevæv, fungerer som en slimløsende flytte overbelastning. Anlægget har en lys smag, der kan bruges alene eller i kombination med andre urter som led i overgangen.

Horehound og Følfod er begge stærke expectorants. Brug små mængder af disse urter, som de vil fjerne lungerne og forårsager brugeren til at hoste. En anden urt, der har været effektive er Jimson weed frø. Men det bør kun anvendes med ekstrem omhu da det kan forårsage en hallucinogene påvirker.

Andre retsmidler

Mange andre urter kan hjælpe med at lette afhængigheden af tobak og kan tages som te, tinkturer eller piller. Havre halm er en nerve tonic, der stimulerer centralnervesystemet forsigtigt. Baldrian er en beroligende, ofte bruges til at fremkalde sund søvn. Det reducerer angst, som hjælper med abstinenser. St. John's Wort er også et nervesystem tonic. Det er typisk kendt for sine anti-depressivt egenskaber. Urt indeholder hypericin, en stemning forstærker.

Mange sundhed butikker bære rede blandinger af forskellige urter til at hjælpe rygere. Brug disse produkter efter Anbefalet brug, da de kan indeholde stærke slimløsende eller muskel muskelafslappende egenskaber.

Overvejelser

En herbalist kan bestemme den korrekte kombination eller mængden af urter, der støtter kroppen i løbet af nikotin tilbagetrækning og afgiftning proces. Helsekost butikker ofte har uddannet farmaceut eller man kan være placeret gennem den amerikanske Herbalist Guild.

Rygestop er ikke let, men de sundhedsmæssige fordele er indlysende. Brugen af urter kan gavne under overgangen. Også betyder praksis andre af omsorgen for kroppen i løbet af denne tid. Få masser af søvn, undgå overspisning, drikke masser af vand og få blid motion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com