Plantelægemidler behandling for salmonellaforgiftning

08/30/2010 by admin

Naturlægemidler behandlinger for salmonellaforgiftning generelt arbejder ved kæmpe mikrober, styrke immunsystemet og genoprette mave sundhed. Antibakterielle urter angreb direkte de salmonellabakterier, der forårsager opkastninger og diarré. Immunsystemet støtte kan forkorte den tid, en lider. Urter, der gendanner gastrointestinale sundhed kan støtte i inddrivelse proces fra salmonellabakterier ved at støtte fordøjelsessystemet som det vender tilbage til normal.

Antibakterielle urter

I modsætning til farmaceutiske antibiotika, antibakterielle urter har tendens til at bekæmpe sygdomsfremkaldende mikroorganismer uden også ødelægger de gavnlige bakterier i systemet. Dette er især vigtigt med behandling af salmonella, fordi gastrointestinale lidelser forstyrre balancen mellem gode og dårlige bakterier i maven. Antibiotika, der ødelægger de organismer, der vil hjælpe med recovery kan faktisk langsom ned helingsprocessen, men antibakterielle urter, der specifikt kæmpe farlige bakterier tillade vores krop til at begynde at inddrive naturligt. Bitter centnergraeskar er en urteagtig vin i familien melon og agurk med bredt spektrum antibakterielle og antimikrobielle egenskaber. Satureja, også kendt som krydrede, eller sommer SAR, er ligeledes nyttig for at bekæmpe sygdomsfremkaldende bakterier.

Immun-styrke urter

Urter, styrke immunforsvaret er ikke rettet mod salmonellabakterier direkte, men snarere styrke kroppens evne til at bekæmpe disse patogener. Goldenseal stimulerer hvide blodlegemer naturligt for at bekæmpe salmonellabakterier. Echinacea ligeledes stimulerer kroppens produktion af fagocytter, yder vital støtte for immunforsvaret.

Gastrointestinale støtte

Salmonella påvirker mave-tarmsystemet, så urter, der hjælper til at lette abdominale syptoms og gendanne digestive sundhed er også nyttig til behandling af salmonellaforgiftning. Pebermynte er en gammel, pålidelig middel til lindring af mave ubehag. Picrorrhiza er en bitter urt, der naturligt stimulerer fordøjelsessystemet. Goldenseal kan støtte fordøjelsen, ud over at styrke immunsystemet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com