Diabetes lavt sukker symptomer

12/30/2010 by admin

Diabetes er en medicinsk tilstand, hvor kroppen ikke ordentligt regulerer blodsukkeret. Diabetikere opleve undertiden en periode med lavt blodsukker, som kaldes hypoglykæmi, når deres insulin og blodsukker niveauer komme ud af balance. Et lavt blodsukker niveau kan være forårsaget af mange faktorer, herunder for meget insulin, spise for mange kulhydrater eller får for meget motion. Lavt blodsukker kan hurtigt løft til en farlig tilstand, så det er vigtigt, at diabetikere og andre de tilbringe tid sammen med ved deres symptomer, så de kan rette op på situationen. Betingelsen er generelt behandlet ved at spise eller drikke en sukkerholdig stof som orange juice eller glucose tabletter.

Neurologiske symptomer

Nogle diabetikere, der har lavt blodsukker vil føle nervøse eller nervøs, start rysten, føler prikken eller følelsesløshed i læber og fingerspidser, forveksles eller har problemer med at koncentrere, har svært ved at tale eller gå eller blive svimmel eller uklar.

Sult

Ekstrem sult ledsager ofte en periode af lavt blodsukker hos diabetikere. Tørst kan undertiden også være et symptom.

Heart Rate

Når en diabetisk blodsukker falder, kan hjerteslag pludselig accelerere til en tachycardic, eller hurtige rytme. Diabetikere bør altid tage en hurtig hjertebanken alvorligt, fordi det kunne tyde på et problem med blodsukkeret.

Sveden

Uforklarlige sveden kan også være et tegn på et lavt blodsukker niveau hos diabetikere. Andre lignende symptomer omfatter våde eller kold og klam hud.

Alvorlige symptomer

Når en diabetisk blodsukker niveau falder til et faretruende lavt niveau, kan symptomer omfatte anfald og krampetrækninger, en lav kropstemperatur og tab af bevidsthed. Hvis venstre ubehandlet, vil en person i denne tilstand falde ind i en diabetisk koma, en ekstremt farlig tilstand, der har bør for øjeblikkelig lægehjælp.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com