Langsigtede virkninger af hjem Visitation

01/05/2011 by admin

Langsigtede virkninger af hjem Visitation

Home visitation programmer tilbyder støtte til familier, der skal forbedre forældrekompetencer og dem, der har brug for særlig hjælp. Hjem besøgende uddanne forældre og demonstrere, hvordan pleje og omsorg for småbørn. Et hjem besøgende kan give bøger og pædagogisk legetøj og lære en forælder til at bruge disse til at obligation med hans eller hendes barn. Besøgende er som regel en professionel uddannelse i vurdering af familiens behov og gør henvisninger til tjenester efter behov.

Home Visitation er en måde at uddanne forældrene

Forældre, der har svært ved børneopdragelse kan ikke søge hjælp. De kan være tilbageholdende med at deltage i et overordnet uddannelse klasse. Et hjem visitation program er løsningen for en forælder, der kan være nødvendigt at forbedre forældrekompetencer. Hjem besøgende give uddannelse for forældre på mange områder, herunder ernæring, forebyggelse af personskader og positive disciplin teknikker. Når forældre sætte disse oplysninger i praksis, vokser børn op til at være sund, gøre det bedre i skolen og har bedre selvværd.

Home Visitation sætter "Øjne" inde i et hjem

Når der er mistanke om misbrug eller forsømmelse, sender i en hjem besøgende er en måde at sætte et ekstra sæt af "øjne" i hjemmet til at vurdere, om et barn er i en truende situation. Hvis barnet viser sig for at være i farlige omgivelser, kan en hjem besøgende lave en henvisning til den relevante sociale tjenester et agentur og anmodning at agenturet vurdere situationen for at afgøre, om et barn er i fare. Idet denne type aktioner kan hjælpe både forældre og barn får hjælp, der vil forhindre misbrug og vanrøgt, som kan have negative langtidseffekter på barnet.

Home Visitation forbinder familier til ressourcer

Forbinder familier til nødvendige tjenester er en anden funktion af hjem visitation. For eksempel, en familie med en særlige behov barnet muligvis lægehjælp, udstyr eller forsyninger, afhængigt af barnets evner. Et hjem besøgende kan linke familien til sådanne ressourcer til en lav pris eller uden omkostninger. Indvandrerfamilier med sprogbarrierer også drage fordel af bistand fra hjem besøgende, der hjælper dem til at forstå de politikker og procedurer i forbindelse med anvendelsen af visse fordele.

Home Visitation kan gøre en forskel for børn og familier

Når forældre lære passende disciplin praksis, hvordan du giver ernæringsmæssige mad til deres børn, og er forbundet med tjenester, der hjælper dem, satte de scenen for deres børns succes. Børn, hvis familier modtager hjem visitation som regel gøre det bedre i skolen. Forældre, der har været involveret i hjem-visitation programmer ofte søge uddannelse og uddannelse, der vil hjælpe dem med at finde beskæftigelse. Disse virkninger af hjem visitation hjælpe bryde cyklussen af kriminalitet og fattigdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com