Homøopatiske alkohol afvænning

09/13/2012 by admin

Afgifte kroppen kan gendanne sundhed og stoppe sygdomme fra udviklingslande. Afgiftende betyder befri kroppen af toksiner og bakterier, der kan være skadelige, hvis de ikke er elimineret. Toksiner kan forårsage stress til organerne, degeneration af kroppens væv, og betændelse eller irritation. Du kan afvænning fra alkohol naturligt, men det anbefales, at du detox i en medicinsk facilitet, hvor du kan modtage støtte og behandling du har brug for.

Detox kost og vitaminer

Dem, der overindulge i alkohol er typisk mangelfuld i mange vitaminer og mineraler. En kost af naturlige fødevarer og høj kvalitet protein anbefales. Holde sig væk fra drikkevarer med koffein og fødevarer med mættet fedt og raffineret sukker. Spis fødevarer rige på vitamin B12 og E. Vitamin-B-kompleks, CoQ10, samme, zink, selen og cholin er også vigtige næringsstoffer til afvænning. Vand er vigtigt for detoxing kroppen. Det er ikke kun hjælper flush toksiner fra leveren, men også forhindrer dehydrering. Otte til 10 glas vand anbefales at aide i afgiftning proces. Når detoxing, bør du drikke halvdelen din vægt i ounces vand. Hvis du er 120 lbs., bør du forbruge mindst 60 ounce vand om dagen.

Afvænning med naturlægemidler

Du kan bruge flere plantestoffer retsmidler til at hjælpe med at lindre nogle af symptomerne fra alkohol tilbagetrækning. Kamillete kan bidrage til at berolige rystelser og sænk en hurtig hjerterytme. Marietidsel og mælkebøtte er kosttilskud, der rense og genopbygge leveren. Burre rod, gurkemeje og hørfrø øge leverfunktion.

Andre retsmidler

Drik en citron juice og vand blanding to gange om dagen til aide i detox. Roer eller sukkerroer juice er fantastisk til at fjerne giftstoffer fra leveren. Du kan bruge en kold komprimere til hovedpine, som skyldes alkohol tilbagetrækning. Motion, frisk luft og masser af resten er også gavnligt. Disse ting vil bidrage til at styrke immunforsvaret og fordøjelsessystemet systemer.

Brug af sauna er en anden god måde at fjerne giftstoffer fra kroppen. Sauna får dig til at svede ud toksiner fra kroppen, viser sig for at være meget effektiv på hurtigt detoxing din krop. Sørg for at drikke ekstra vand, hvis brug af sauna for længere tid til at undgå dehydrering. En sports drink, der indeholder elektrolytter vil også hjælpe. Det er vigtigt at opretholde balancen mellem vand og elektrolytter i kroppen.

Ting at undgå, mens Detoxing

Undgå rygning mens de gennemgår detox. Ikke forbruge fødevarer som kød eller mælkeprodukter, og holde sig væk fra noget, der er forarbejdet eller pasteuriseret. Undgå drikkevarer med koffein som sodavand, kaffe og te.

Detox Irritation

Du kan opleve irritation i løbet af afvænning proces. Denne irritation er oftest forårsaget af alkohol abstinenser. Symptomer på alkohol tilbagetrækning svedtendens, hurtig hjerterytme, søvnløshed, kvalme og opkastning, ophidselse eller angst, og hallucinationer eller anfald. Kamillete kan bidrage til at berolige kroppen og nerver. Prøv også at tage et varmt bad, drikke masser af vand og søger en form for social støtte til at afhjælpe symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com