Insekter ligner væggelus

09/21/2012 by admin

Insekter ligner væggelus

Væggelus er medlemmer af Cimicidae familien af insekter. De lever ved at drikke blod af varmblodede væsener som mennesker. Medlemmer af denne familie kan leve i alle dele af verden. Selv om de ikke er kendt for at overføre sygdomme hos mennesker, kan overdreven bid føre til blodtab og anæmi. Der findes flere typer af insekter ligner væggelus.

Martin Bugs

Martin bugs, ligesom væggelus, er medlemmer af familien cimicidae. Disse insekter angribe reder af fugle. De fungerer på samme måde til væggelus; de lever af blod fra fugle hvis rede de bebor. Afhængigt af hvor reden ligger, vil Martin bugs angribe et hus efter reden de lever i er blevet opgivet. Martin bug vil angribe tagudhæng og lofts af et hus. De har været kendt for at bide mennesker. De er lignende ser til deres fætre bed bugs med en flad oval-formet organ, der vil blive engorged efter et måltid. For at forhindre Martin bugs ind hjem, skal du sørge for at fjerne forladte reder hurtigst muligt.

Lopper

Selvom lopper tilhører en forskellige arter af insekter, ligner de væggelus. Deres optrædener ligner hinanden og de begge bruger blod af en live-vært for ernæring. Loppen kan gå op til 100 dage mellem fodring. I modsætning til væggelus har lopper beføjelse til at overføre sygdomme til mennesker og derfor udgør en større trussel, hvis de angribe et hjem. Lopper er kendt for at passere langs skadelige sygdomme som pesten, især i de fattigere lande. De har også evnen til at overføre parasitter såsom bændelorm til både dyr og mennesker. Bør tages skridt til at forhindre angreb af lopper på kæledyr. Dette kan gøres gennem oral medicin eller topiske cremer.

Husstøvmider

Støvmider er medlemmer af Arachnida klassen af insekter; de er relateret til kryds. I modsætning til væggelus, de suger ikke blod og behøver ikke en levende vært til at overleve. De ligner væggelus i den forstand, at de kan bebo menneskelige boliger især senge på grund af deres varme og fugt - og fordi de indeholder skæl, hud celler og skalaer, at husstøvmider lever af. Mider bider normalt ikke mennesker, men reaktionen på bug's tilstedeværelse er ligner væggelus, fordi det forårsager en rød og kløende plet. Støvmider er kendt for at forårsage allergi og udløse astmaanfald. Ifølge Illinois Department of Public Health, "støvmider og deres afføring kan blive luftbårne og er en af de mest almindelige indendørs allergener. De fleste personer diagnosticeret som værende allergisk over for 'house dust' er faktisk allergiske over for støvmider." Regelmæssig rengøring og vask af sengetøj og gardiner kan hjælpe kontrol støv mide populationer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com