Helbredende egenskaber af Tea Tree olie

09/20/2012 by admin

Helbredende egenskaber af Tea Tree olie

I århundreder, har tea tree olie været anvendt til behandling af sår, forbrændinger og infektioner. Med oprindelse i Australien, stammer olien fra bladene af tea tree plante af processen med dampdestillation. Det indeholder en bred vifte af kemiske komponenter, såsom den sammensatte terpinen-4-ol, der hjælper dræbe forskellige mikroorganismer og hindrer deres vækst. Som et resultat, er tea tree oil's helbredende egenskaber talrige, så det kan anvendes topisk til at behandle mange irritationer og fælles skader og er et værdifuldt supplement til de fleste medicin frysere.

Antiseptisk

Tea tree olie kan hjælpe med at rense huden og forskellige irritationer af sygdom-regnskabsmæssige organismer, så det er ofte anvendes en antiseptisk når skader opstår. Olien let trænger ind i huden og arbejder med kroppens naturlige olier til at hjælpe med at forhindre hudinfektioner. Tea tree olie kan bruges til behandling af nedskæringer, insektbid, forbrændinger, bylder, ble udslæt, poison ivy, solskoldning, nældefeber og splinter. Det er især effektive til behandling af sår, der er beskidt eller indeholde pus.

Svampedræbende

Tea tree olie er ofte bruges til at behandle infektioner på grund af dens svampedræbende egenskaber. Det kan hjælpe med at reducere inflammation og dræbe de bakterier, der er forbundet med disse typer af infektioner. Derudover tea tree olie blander nemt med naturlige olier i huden og styrker den kemiske barriere på huden, så det bliver et dårligt miljø for svampe til at vokse. Som et resultat, kan tea tree olie hjælpe med symptomer på fodsvamp, Fingernegl infektioner, ringorm og gær infektioner. Tea tree olie er også blevet brugt til behandling af svampeinfektioner, der påvirker planter og dyr.

Antibakterielle

Tea tree olie har potent antibakterielle egenskaber. Ifølge Healthline, en medicinsk information hjemmeside, har undersøgelser vist, at tea tree olie er mere effektiv i behandling af hospital super bug, methicilin-resistente Staphylococcus aureus (MRSA), end mange antibiotika. Som et resultat, levere mange sygehuse tea tree olie sæbe for medarbejdere at vaske deres hænder med før behandling af patienter. Ved indånding, kan tea tree olie også fungere som en slimløsende, så det kan også bruges til behandling af bryst og halsinfektioner samt overbelastning forbundet med almindelig forkølelse. Derudover gør tea tree olie antibakterielle egenskaber det til et naturligt alternativ til mange barske acne behandlinger. Det trænger ind i huden let, så det kan dræbe acne-forårsager bakterier og reducere inflammation forbundet med udbrud. Hertil kommer, fordi tea tree olie blander nemt med naturlige hud olier, er det mindre tilbøjelige til at tilstoppe porerne og oprette yderligere acne breakouts.

Anti-inflammatorisk

Tea tree olie er også kendt for at medvirke til at reducere betændelse i hele kroppen ved at dræbe mikroorganismer, som ansvarlig for det. Det kan også hjælpe følelsesløse smerter forbundet med betændelse, så den kan bruges til behandling af forstuvninger, bursitis, gigt, gigt, knyster, carpal tunnel syndrom, eksem og hæmorider. For at behandle inflammation, bruge produkter, der indeholder tea tree olie og ikke ren tea tree olie, fordi den ren olie kan være for irriterende for følsomme områder af kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com