Mave kramper hjem retsmidler

10/03/2010 by admin

Mave kramper hjem retsmidler

Forskellige dele af kroppen er i stand til at kramper for en række årsager. Hænder kan fryse op, lægmuskler kan stramme ind i hårde knuder - selv de mindste muskler som tæer og fingre kan krampe op. Nogle gange kan mavekramper forekomme at føler, at de er simpelthen en generisk mavesmerter eller et resultat af overspisning, fordøjelsesbesvær eller side søm, men smerterne kan faktisk være en krampe i musklerne foring maven.

Naturlægemidler løsninger

Der er en række naturlægemidler løsninger, som du kan prøve som hjem retsmidler for mavekramper. Du kan forberede en urte løsning ved at blande pebermynte te med fennikel, f.eks. Drikke kamillete med citron juice også har vist sig for at lindre hævede slimhinder i maven. Du kan også ønsker at overveje at udarbejde en kop varm sort te med en teskefuld af whisky og citronsaft.

Varme

Varme kan hjælpe med at lindre mavekramper. Varmt vand bade, for eksempel, har bevist kan være gavnligt for mavekramper ved at afslappe musklerne i din mave. Hvis du har en elektrisk varmepude, bruge det på din mave mens du ligger fladt på ryggen. Hvis du ikke har en elektrisk varmepude, kan du udfylde en sok eller pillow sag med tørret ris eller majs, mikrobølgeovn det i 30 til 60 sekunder, før du placerer det på din mave til mave krampe relief.

Yderligere hjem retsmidler

Forbered en blanding med ¼ spsk salt, basilikum blade, 3 spsk ledning og en knivspids sort peber. Bland det med en kedelig mad eller indtage blandingen af sig selv. Drikke Lucerne, vil kulsukker eller røde hindbær blade te også arbejde. Hvis kramper hænger menstruationscyklussen, vil blande calcium, magnesium og D-Vitamin være nyttigt. Rød vin og tranebær juice har også været kendt for at være et middel mod mavesmerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com