Alternativ medicin for kalkaflejringer

01/01/2013 by admin

Mens calcium er en nødvendig del af din ernæringsmæssige indtag, er for meget calcium i blodet usundt. Kalkaflejringer er ophobning af calcium, der ikke er blevet ordentligt absorberet af kroppen; ophobning af calcium kan vinden op i din bløde væv og omkring leddene. Kalkaflejringer, kan hvis venstre ubehandlet, forårsage knogle sporer, nyresten, galdesten og vandladningsproblemer. Der er nogle naturlægemidler, som du kan tage for at kontrollere calcium ophobning og indskud.

Cikorie rod og hortensia rod

I naturlægemidler medicin for fælles lidelser: en hurtig Reference Guide, Dr. Rene M. Tshiteya identificerer cikorie rod som en behandling for kalkaflejringer, især dem, der fører til dannelse af galdesten, nyresten dannelse og urin komplikationer. Dr. Tshiteya anbefaler at bruge cikorie rod tinktur med en dosis på 40 dråber fortyndet i en kop varmt vand en time før et måltid eller to timer efter et måltid. Midlet bør indtages tre gange om dagen, indtil sundhedsspørgsmål stilne. Dr. Tshiteya også anbefaler brugen af hydrangea roden til kalkaflejringer på samme dosis udbydes til cikorie root forbrug.

Lucerne

I den komplette encyklopædi af naturlige heling, forfatteren Gary Null forklarer, at Lucerne er en urtemedicin, der hjælper med at forhindre både udbrud af åreforkalkning samt ophobning af kalkaflejringer. Lucerne er også en urt, der er en kilde til huden næring; Det sikrer sund vækst af dine negle og hår, og det indeholder endda klorofyl, som er en naturlig beskyttende middel mod kræft formationer. Denne urt har en smag, der er både salt og bittert; Det kan spises som en te at afværge kalkaflejringer. Du kan stejle 1 ounce af Lucerne tørrede blade i en pint af varmt vand i en periode på 20 minutter. Du kan forbruge urt med en dosis på to kopper dagligt. Du kan også tilføje frisk Lucerne frø til dine salater til konsum; tilføje 6 teskefulde af urten til dine salater en dag for forbedret sundhedsforholdene.

Fosfor

I søger efter sundhed forklarer forfatter Robert J. Peshek, at ophobningen af Calcium bikarbonat indskud omkring leddene i dine fingre, resulterer i stive fingre, når du først vække i morgentimerne. Peshek forklarer også, at øge fosfor forbedrer betingelse, fordi det opløser kalkaflejringer. Fosfor er en af de mest rigelige naturlige mineraler i kroppen. Dette mineral naturligvis filtre nyrerne af affald og dette kan hjælpe med at forhindre dannelsen af nyresten forårsaget af kalkaflejringer. Fosfor indtagelse hjælper også fordøjelse ved at nedbryde fedtstoffer, kulhydrater og proteiner.

God mad kilder til fosfor omfatter kulsyreholdige drikkevarer, mejeriprodukter, tørret frugt, æg, fisk, hvidløgsfed, hårde kartofler, bælgfrugter, kød, nødder, fjerkræ, protein-rige fødevarer og fuldkorn. Voksne mænd og kvinder kræver 700 milligram af fosfor daglige for optimal sundhed, mens gravide og ammende kvinder kræver så meget som 1250 mg om dagen. Det er vigtigt at bemærke, at overdreven fosfor indtagelse kan føre til forkalkning af blødt væv og organer i din krop samt diarré.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com