Hvordan man motion med Cerebral parese

10/22/2012 by admin

Træner med cerebral parese er ikke kun godt for den patient, men i de fleste tilfælde det er absolut nødvendigt for patienten velbefindende og løsne musklerne, som kan være meget sammensnøret til tider. Øvelserne skal tilpasses til de særlige patientens behov men generel bevægelse er behagelige så godt. At spille udendørs, svømning, aerob øvelse, vægt modstand uddannelse, er alle acceptable former for motion for mennesker der lider af cerebral parese.

Instruktioner

Hvordan man motion med Cerebral parese

• Svømning er en glimrende øvelse for patienter med cerebral parese, som vandet har en vis mængde af resistens over for det. Patienten kan flyde og hans eller hendes vægt er meget mere livlig end det er uden vand, så den pågældende persons bevægelser er mindre begrænset. Koldt vand er til gavn for øget muskeltonus, mens varmt vand har tendens til at slappe muskler. Hvad er nødvendig for muskel tone for enkelt er hvad bør vælges.

• Strække strammet musklerne ved at arbejde på problemfeltet for flere minutter hver dag. Hvis problemet er stramme lægmuskler, bør patienten for eksempel udøve benene ved stående på hans eller hendes tæer og langsomt glider op og ned. Også, nedbøjning kalve i en siddende stilling, med tæerne bøjet og røre tæerne, er en stor stretching øvelse.

• Hjælpe patienten med at udføre vægt modstand øvelser, bruger kun mængden af vægt, at patienten kan sikkert manipulere. Vægt håndled bands, ankel bands og små håndvægte er ideelle til dette formål.

• Arbejde arme og ben i en cykel bevægelse, ved hjælp af stationære cykler eller hånd maskiner. Dette kan give mange positive effekter til at forbedre vejrtrækning og muskler styrkes.

• Stretching er en grundlæggende øvelse for alle cerebral parese patienter. Forskellige typer af øvelser kan fremme stretching. Bare stående så høj som parese vil tillade er stærkt gavnlig. Understøtter bør anvendes hvor det er nødvendigt, hvis patienten ikke er i stand til at stå alene.

• Prøve forskellige former for aerobe øvelser, såsom jogging, gåture og op ad trapperne. Disse øvelser arbejde på at forbedre omsætning samt muskel fleksibilitet og styrke. Mange børn hygge dans og det kan være en god måde at forbedre muskeltonus og tæthed samt deres vejrtrækning og cirkulation.

• Brug af visse værktøjer til at hjælpe med strækker sig terapi er en god idé. Oppustelig terapi bolde og terapi ryghynder er nyttige for at strække de stramme muskler af cerebral parese patienten. Strække hamstrings med standers og gulvet sitters. Standers kan sammenlignes med kørestole at holde barnet spændes ind i en stående stilling og gulvet sitters er polstrede stole med brystet tandbøjle stropper så barnet kan sidde på gulvet oprejst som andre børn.

Tips & advarsler

  • Spille udendørs er meget gode for børn med cerebral parese, fordi det får dem flytte og strække og have det sjovt på samme tid.
  • Forældre til små børn eller spædbørn kan hjælpe dem med at udøve ved blot at sætte arme og ben igennem den fulde vifte af bevægelse.
  • Ligesom med nogen gør en øvelse regime, bør cerebral parese patienten ikke overdrive enhver form for magtudøvelse. Tredive minutter en dag med let motion bør være rigeligt, og sørg for at arbejde på problemområderne det sværeste.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com