Sikre effektiv fordelene ved ultralyd Massage

09/16/2010 by admin

Sikre effektiv fordelene ved ultralyd Massage

Ultralyd er oftest forbundet med diagnostisk ultralyd bruges i prænatal eksamener og medicinske screeninger. Ultralyd massage er en form for terapeutisk ultralyd, som bruges til at stimulere muskler, led og væv. Højfrekvente lydbølger mellem 800.000 Hz og 2.000.000 Hz kan trænge så meget som 5 inches under overfladen af huden til at stimulere cellerne og fremme en bred vifte af sikre og effektive helbredende fordele til forskellige dele af kroppen.

Øget vifte af bevægelse

Ultralyd massage kan øge vifte af bevægelse i musklerne og leddene hos nogle patienter. Ifølge SpineUniverse.com, bruges ultralyd terapi ofte som en del af en fysisk terapi regime til at slappe af patienten og forberede kroppen på fysisk terapi øvelser. Ultralyd bølger skabe en blid, sikker varme dybt i muskelvævet, som kan lindre smerter, stivhed og ubehag hos nogle patienter. Dem, der lider af fælles eller muskel stivhed som følge af en skade eller kronisk tilstand, såsom gigt, kan opleve større bevægelsesfrihed, som væv er opvarmet og afslappet i hele kroppen. Den indledende stigning i vifte af bevægelse giver mulighed for patienten til at arbejde gennem fysisk terapi øvelser, mere komfortabelt og effektivt.

Fremskyndet helbredelse

Ultralyd Massageterapi bruges også til at fremskynde og fremmer opheling af sår over hele kroppen. Joseph McCulloch, ph.d., fungerede som direktør for Fysioterapi afdelingen på Louisiana State University Medical Center, og hans arbejde tyder på, at ultralyd terapi kan påvirke den naturlige sekretion af kollagen i fibroblastceller. Fibroblastceller er ansvarlige for oprettelse af kollagen, som er den strukturelle ramme af den menneskelige krop. En øget produktion af kollagen kan styrke de healende væv og fremme hurtigere helbredelse af sår og skader på hud og knogler, muskler, sener og ledbånd.

Reduceret arvæv

Ultralyd massage menes at sikkert stimulere en øget produktion af kollagen, der kan også påvirke arvæv dannelse. Når væv i kroppen er afslappet og i stand til at helbrede hurtigere gennem fordelene ved ultralyd massage, kan dannelsen af arvæv reduceres væsentligt. Ifølge SportsInjuryClinic.net, kan ultralyd terapi også have en effekt på modne kollagen i hele kroppen. Ultralyd behandling kan anvendes til fibrøst arvæv, som kan have allerede dannet efter en skade eller traumer. De blide svingningerne af ultralyd massage kan reducere forekomsten af udvendige ar på huden, og ultralyd behandling kan også mindske arvæv, der kan forstyrre bevægelse i leddene, muskler og ledbånd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com