Hvordan virker den medicinsk Alert System?

10/21/2012 by admin

Hvad er en Medical Alert System?

Der er snesevis af medicinsk alert systemer. Forskellige private selskaber tilbyder den samme tjeneste: evnen til at ringe til akut lægehjælp tjenester såsom politiet, brandvæsenet eller en ambulance for en medicinsk nødsituation i dit hjem.Systemet er en enhed, enten i dit hjem eller slidt i din hals eller håndleddet, der indeholder en knap, der kan presses i en nødsituation.

Hvordan virker den medicinsk Alert System?

Når du trykker på knappen på enheden, ringet et opkald til den tjeneste, du har lejet. En afsender vil ringe tilbage til dig over et samtaleanlæg at lære hvilken form for hjælp du har brug for. For eksempel, hvis du har brug for en paramediciner, vil servicen kontakte det lokale brandvæsen at gå til dit hjem.

Hvilke specifikke tjenester leveres?

Lignende tjenester leveres for hvert selskab, der driver en medical alert service. Nogle virksomheder vil også tillade dig at blive kontaktet hvis du glemmer at tage din medicin.Nogle af tjenesterne også omfatte personlige sikkerhed. For eksempel bør du bange for en ubuden gæst har indtastet dit hjem, du kunne advare tjenesten for at tilkalde politiet afdeling til dit hjem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com