Tegn & symptomer på psykopatiske tendenser

12/18/2012 by admin

Tegn & symptomer på psykopatiske tendenser

Ifølge Scientific American berører psykopati eller psykopatiske uorden ca. 25 procent af indsatte i USA. Psykopatiske uorden er ofte forveksles med psykose - en tilstand, hvor en person bryder fra virkeligheden gennem vrangforestillinger og hallucinationer. Psykopater er dog meget opmærksomme på virkeligheden og i kontrol. De lider af en personlighedsforstyrrelse, undertiden smelter sammen med antisocial personlighedsforstyrrelse, der gør dem emotionelt og moralsk afbrudt fra andre mennesker, selvom det typisk er yderst funktionel i samfundet. På grund af deres frakobling har psykopater lidt moralsk betænkelighed om hjælp eller såre folk til at få hvad de ønsker.

Præsentation

Psykopater typisk forekommer at være almindelige mennesker. De er som regel socialt i stand, hvis ikke charmerende, og indlede let relationer. De sjældent vises "mentalt syg" og i stedet holder arbejdspladser, har hjem og lever meget den måde nogen "gennemsnit" person ville. Endnu uopdagede grunde er psykopater overvejende mandlige. De fleste finde ud af at charmere kvinder og ofte engagere sig i talrige casual relationer og drage fordel af kvinders følelser for seksuel tilfredsstillelse og personlig vinding.

Afstand

Når en person får forbi en psykopat finer, kan hun mærke mangel på dybde og betydelig detachement. Psykopatiske personligheder er ofte overfladisk og uden megen interesse og forståelse for menneskelige følelser. De har lidt evne til at postulere hvordan en anden person kan føle eller at beskrive egne følelser. Dette er dels, fordi de ikke har meget følelser eller vedhæftet fil. Én gang i relationer, kan de være afstumpede, Fjern og endda emotionless. Dette er blandt årsagerne psykopater er kendt for at have strenge af kortsigtede relationer.

Ansvar

Den klassiske psykopat paroler alle ansvar for hvad han har gjort. Han føler ingen følelse af skyld eller anger for fejl eller sårende handlinger. Psykopater har som følge heraf ofte strafferegistre. Når fanget, er en psykopat tilbøjelige til at bruge erfaringen til at finde ud af hvordan man kan undgå at blive fanget igen i stedet for at tage det som en mulighed for at lære og reformere. Ligeledes har psykopater ingen anger om brug og såre andre. Dette tillader dem at foretage manipulerende kneb uden besvær eller beklager.

Ungdomsårene

Psykopater begynde udstiller tegn så unge som barndom, men oftere i løbet af ungdomsårene. Destruktiv adfærd, at komme i problemer med autoritetsfigurer og problemer med andre børn er alle tegn. Juvenile strafferegistre er udbredt blandt psykopater. Disse indledende møder med loven og straffesystem lære ofte dem hvordan man lykkes som voksne kriminelle. Psykopater er ikke altid voldelige. Dem, der er voldelige har dog ofte fanget opmærksomhed i medierne, sådan seriemorder Ted Bundy.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com