Pros & ulemper af Solarium

02/15/2013 by admin

Pros & ulemper af Solarium

Dem, der hyppigt solarium Se fordele til kunstige garvning over regelmæssige sollys. Før du hovedet til salon, men det er vigtigt at vide fordele og ulemper af solarium brug. Kendskab til fordele og risici ved kunstige garvning og ultraviolet stråling vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt det er rigtige for dig.

Funktion

Solarium er også omtales som en liggestol eller garvning seng. Både solen og solarier udsender ultraviolet (UV) stråling, der effektivt forårsager huden til at tan. Hvad gør solarier forskellig fra naturligt lys er at de bombardere kroppen med koncentreret UV-stråler til at fremskynde garvningsprocessen.

Fordele

Fortalere for solarier nævner ofte de æstetiske fordele ved en solseng. Tans er fashionable, uanset årstiden. I nutidens kultur gør pres hen til lede artig solarier synes tiltalende. Mennesker, der bruger solsenge hævder også at være mere afslappet og glad. Fordi UV-lys hjælper give og syntetisere D-vitamin, støtte solsenge i denne proces. Endelig give tans en vis beskyttelse mod UV-stråler skadelige virkninger.

Ulemper

Verdenssundhedsorganisationen har analyseret solarium brug og dens generelle effekt. Trods den kosmetiske, psykologiske og ernæringsmæssige appel af kunstige garvning er solarier ikke så god som de synes. Det er rigtigt, at et solarium hjælper give D-vitamin, er naturlige sollys blandet med kost sikrere og lige så effektive. Solarier har været knyttet til mange hudsygdomme, såsom tidlig ældning og hudkræft. Over tid, kan de også skade øjne og endda svække immunsystemet, hvilket resulterer i sårbarhed over for infektion. Selv om kunstig tans giver beskyttelse mod solen, WHO afslører at dette forsvar er relativt svag. Faktisk har falske tans en solbeskyttelsesfaktor (SPF) af kun to til tre. Sammenlign det med en typisk solcreme hos din lokale stof butik, som har en SPF på mindst fem.

Advarsler

Der er ingen grund til hvorfor solarium kan anvendes sikkert. Med henblik herpå, WHO har nogle anbefalinger til at reducere risici forbundet med garvning. Først, undgå overdreven garvning. Det betyder, venter mindst 48 timer mellem sessioner, der er det mindste beløb af tidsforbrug til huden til at reparere. Altid beskyttelsesbriller bære UV beskyttende ved brug af solarium. Vær opmærksom på nogen form for medicin du tager, såsom antidepressiva, antibiotika og diabetes medicin. Disse og andre lægemidler kan reducere hudens evne til at modstå UV-stråling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com