Udtagning skiltene til Cymbalta

10/06/2012 by admin

Cymbalta er varemærket for medicin duloxetin hydrochlorid, ordineret til behandling af store klinisk depression. Fremstillet af Eli Lilly and Co., bruges Cymbalta også til at lindre diabetisk perifer neuropati, en nerve lidelse, som kan forårsage smerte og følelsesløshed i fødder og hænder. Ligesom visse andre antidepressiva, kan Cymbalta medføre abstinenssymptomer, hvis mennesker stopper med at tage det brat.

Svimmelhed

Baseret på kliniske studier med Cymbalta, som beskrevet af eMedTV, var de mest almindelige tegn på tilbagetrækning når folk udgået medicin pludselig svimmelhed, forekommer i op til 12 procent af deltagerne.

Ekstra tegn

Kvalme, opkastning, hovedpine og fornemmelser som prikkende eller brændende var tegn på Cymbalta tilbagetrækning mellem 2 til 6 procent af undersøgelsens deltagere. Psykologiske symptomer også opstod, i form af irritabilitet og mareridt.

Sværhedsgraden

I de fleste mennesker forbedre Cymbalta abstinenssymptomer uden behandling. Hvis symptomerne er alvorlige, enkelt kan være nødvendigt at begynde at tage narkotika igen og gradvis mindske-- eller titreres--dosering. Den ordinerende læge skal være en del af denne proces.

Varighed

Tegn på Cymbalta tilbagetrækning kan tage en uge til vises. Symptomer generelt vare fra 3 dage til 3 uger.

Overvejelser

Sommetider, er abstinenser tegn på den oprindelige betingelse vender tilbage. Personen, bør holde kontakt med hendes læge og diskutere muligheden for at tage Cymbalta igen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com