Sådan erstatte standardiseret pleje planer for begrebet kortene

09/12/2010 by admin

Sådan erstatte standardiseret pleje planer for begrebet kortene

Hvis du er en sundhedsplejerske arbejder i en langvarig pleje facilitet eller andre kliniske miljø, er du formentlig bekendt med begrebet skrive pleje planer. Sundhedspersonalet er forpligtet af staten til at skrive og opdatere pleje planer sammen med kvartalsvise plejeplan møder. Pleje planer, dog kan være vanskelige at assimilere og endnu vanskeligere at gennemføre, når flere afdelinger er involveret i pleje af en patient. I stedet for at skrive standard plejeplan, kan en mere effektiv metode findes ved hjælp af en simpel visuelt værktøj, der kan deles af alle involverede i pleje af din patient. Et koncept kort vil ikke blot øge din forståelse af din patientens behov, men kan også tjene som et effektivt redskab, holistisk og kollaborative ved fastsættelsen af de bedste metoder til at pleje.

Instruktioner

Oprettelse af dit koncept kort

• Indsamle relevante patientdata fra diagrammer, sygeplejerskes noter og andre poster.

• Identificere temaer, der foreslår nye udfordringer din patient kan i øjeblikket opleve, såsom ændringer i fysiske tilstand, kostændringer, funktionsniveau eller adfærdsmæssige ændringer. Placer denne vigtige data i en cirkel på toppen af dit koncept kort.

• Oprette nye kredse, at udvide og filial fra patientens cirkel du oprettede. Disse nye cirkler repræsenterer planerne og interventioner, der er blevet ydet af hver afdeling.

• Analysere din koncept kort og kigge efter muligheder at knytte og samarbejde med andre afdelinger, som du begynde at skrive deres indlæg.

• Oprette en sidste kategori til at repræsentere mål og ønskede resultat som følge af gennemførelsen af din handlingsplan. Flere artikler er blevet skrevet om effektiviteten af begrebet tilknytning for sygeplejersker. En artikel skrevet af Sandee Hicks vises i publikationen "Sygeplejerske uddannelse i praksis." og antyder, at begrebet tilknytning er en foretrukne undervisningsredskab til sygepleje-studerende for at fremme kritisk tænkning.

Tips & advarsler

  • Sørg for at holde dit koncept kort, så du kan henvise til det på din næste plejeplan møde. Dette vil tjene som et værdifuldt redskab i vurderingen af effektiviteten af din handlingsplan og fastlægge, hvilke nye tiltag kan være nødvendige.
  • En god måde at udvikle et koncept kort er ved at indtaste data til et PowerPoint-dias, som kan projiceres på en skærm og deles med andre.
  • Hvis du opretter dit koncept kort på en computer, skal du sørge for at gemme en papirkopi og sikkerhedskopiere filen!

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com