Yogaøvelser kæbe

10/07/2012 by admin

I et forsøg på at slippe af eller forhindre den frygtede dobbelthage, der synes en uundgåelig del af aldringen, forsøger mange mennesker kæbe yogaøvelser. Eller måske en kronisk stressede, overanstrengt person kan søge at lindre nakkesmerter og spændinger gennem kæbe yogaøvelser. Hvorom alting er, Husk der er begrænsninger og myter baseret på aldringsprocessen og valg af livsstil, der kan overvinde kun så meget.

Betydning

En sagging kæbe er en fælles klage blandt forældelsesperiode. Som vi alder, huden bliver tyndere og mindre elastiske og vi mister muskeltonus, som kan forårsage udseendet af en dobbelthage. Hvis kosmetisk kirurgi er udelukket at skille dig af sagging hud, kan så yoga kæbe øvelser være et fornuftigt alternativ da de er gratis og kan gøres mest når som helst.

Typer

Kæbe yogaøvelser køre farveskala. Nogle involverer bevægelser med læberne og tungen, såsom at gøre en kysse bevægelse af puckering læberne, smilende, eller stikke tungen. Andre omfatter droppe hage til brystet eller modsat, søger op til loftet. Flere øvelser for kæbe omfatter vride halsen fra side til side og endda liggende på en seng og bruge hovedet som modstand.

Eksempler

Nogle eksempler af yogastillinger, fokus på kæbe omfatter sphinx positur, kat/ko positur og locust udgør. At øve sphinx positur, ligge på din mave med benene sammen og tæer påpegede. Placer dine albuer under dine skuldre og underarme på gulvet med håndfladerne ned. Som du inhalere løfte dine overkrop og hoved op fra gulvet i en blid tilbage bøje. Udånder og vender tilbage til udgangspositionen. For kat/ko udgør starten på dine hænder og knæ, udånder som du runde ryggen mod loftet, give dit hoved til at slappe af på gulvet. Næste, inhalerer og løft dit haleben og brystet mod loftet som du løfter hovedet, ser frem. Gentag denne sekvens så mange gange som du har lyst. For at gøre locust positur, ligge på maven med armene langs dine sider, håndfladerne opad og din pande, hvilende på gulvet. Som du udånder, løft hovedet, overkrop, arme og ben forsigtigt op og væk fra gulvet, peger tæerne. Glæd dig, være omhyggelig med ikke at stykket på bagsiden af din hals. Hold dette udgør for 20 til 30 sekunder. Udånder at frigive tilbage til udgangspositionen.

Fordele

Korrekt udført kæbe øvelser undervist af en erfaren yogalærer eller fysioterapeut kan lindre nakke problemer. Øvelser, der kan styrke og slap af halsen omfatter fleksion, forlængelse, rotation af nakken og selv-massage. Styrke og slappe af din hals, og du vil reducere hovedpine og spændinger, forbedre din kropsholdning og reducere smerter i nakken og din chance for nakkeskader.

Advarsler

Kronisk er spændte, underudnyttede nakkemuskler forkortet, stramme og meget modtagelige for skade. Kun praksis hals øvelser under vejledning af en erfaren professionel. Være konservativ med dine bevægelser og praksis dem med langsommelighed--det er ikke bruger nogen hurtige, rykvise bevægelser. Hvis enhver bevægelse forårsager smerte eller skade, stoppe øjeblikkeligt.

Ekspert indsigt

Hvis du har høje forventninger at du mister en sagging kæbe simpelthen ved at udføre kæbe yogaøvelser, gå videre med forsigtighed. Som med enhver øvelse, ikke stedet reduktion. Et ernæringsmæssigt sund kost og motion vil reducere din krop samlede størrelse, men du vil ikke kunne målrette halsen i særdeleshed. I en 2008 artikel i tidsskrift for fysisk uddannelse, rekreation og dans, H. Scott Kieffer, lektor i behændighedsøvelse videnskab på Messias College, sagde, "trods den slange-olie-stil salgstale lokaliseret fedt-tab mekanismer, spot reduktion sker ikke fra at deltage i en særlig form for øvelse eller aktivitet."

Overvejelser

Sagging eller rynket hud opstår som en naturlig del af aldringen. At være overvægtig, ryger og selv arvelighed kan også forårsage en sagging hals. Husk, at der er begrænsninger på hvad du kan overvinde med kæbe øvelser baseret på livsstil, og arvelighed, men ved at opretholde en sund vægt og ikke ryge, en sagging kæbe linje kan undgås til en vis grad.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com