Hvordan man kan forbedre den auditive sans gennem Meditation

10/01/2010 by admin

Hvordan man kan forbedre den auditive sans gennem Meditation

Ifølge energi healer Barbara Ann Brennan er høj følelse opfattelse en healer evne til at få adgang til oplysninger ud over sanserne. Som Brennan yderligere kan adgang til sådanne oplysninger hjælpe en healing enormt. Lær hendes metode til at styrke den auditive sans gennem meditation.

Instruktioner

• Opdage din foretrukne metode til behandling af oplysninger ved at observere den måde du tænker (ord, følelser eller billeder) og lære (ved læsning, foredrag eller gør). Noterer sig sådanne træk vil give indsigt i din foretrukne metode til at udforske verden omkring dig.

• Sidde i en behagelig meditativ stilling med ryggen lige og centrere dig selv. Følg din ånde. Luk øjnene og føler din ånde, som det strømmer ind og ud af din krop. Visualisere et hvidt lys strømmer ned i din krop gennem kronen af hovedet. Føler det hvide lys fylde dig med en følelse af sikkerhed og velfærd. Fortsætte med at meditere på lyset i 10 til 15 minutter.

• Fokus på indersiden af din krop (forskellige kropsdele og organer). Hvis din foretrukne følelse er vision, se på de dele du fokuserer på. Ligeledes nemlig dem tendens til at være taktile (touch) kan du røre ved de dele, du fokuserer på.

• Lyt til indersiden af din krop. Brug din foretrukne sans (Se forrige trin) til at få en god fornemmelse af kroppen under denne øvelse. For eksempel, kan auditive processorer forblive fokuseret ved at lytte til deres ånde eller hjerteslag.

• Fortsætte den auditive meditation ved at gå udenfor og lytte til alle lyde omkring dig. Lytte til synkronicitet af lyde, der udgør din omverden. Lytte nærmere. Nogle healere mærke en høj pitch skingre der var uhørlig før du udfører denne meditation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com