Ikke-giftige urter vs stråling for kræft

01/31/2013 by admin

Ikke-giftige urter vs stråling for kræft

Naturlægemidler kosttilskud bruges ofte sammen med eller som et alternativ til konventionel kræftbehandling. Mens nogle fordele ved urter har påvist, i 2010 er der ikke nok forskning at støtte brugen af kun urter til behandling eller forebyggelse af kræft. Dog kan urter hjælpe patienter behandle symptomer på kræft og kræftbehandling.

Komplementær og alternativ medicin

Urtemedicin er en af de mest almindelige former for komplementær og alternativ medicin (CAM) bruges af patienter med kræft, forklarer CancerHelp.org. De to hovedtyper af urtemedicin er vestlige urtemedicin, som ser på generelle sundhed, familie historie og patientens livsstil, og kinesisk urtemedicin, der indeholder urter, akupunktur, massage, vejrtrækning og bevægelse øvelser. Urtemedicin bruges typisk til at hjælpe patienter klare fysiske og psykiske symptomer forbundet med kræft og dets konventionelle behandlinger.

Urter

Listen over urter forbundet med kræftbehandling er ganske omfattende. Herbal-Supplemts-Guide.com recommends turmeric, green tea extract, maitake extract, and red clover as the best substances for fighting cancer. Ifølge det nationale Center for komplementær og alternativ medicin, hvidløg, mistelten, goldenseal, kæmpenatlysolie, kan kats klo og astragalus også bruges til målrettet mod kræft.

Advarsler

Bare fordi urter er naturligt betyder ikke nødvendigvis, de er sikre. CancerHelp.org advarer om, at visse urter kan interagere med kemoterapi, gør patienterne mere tilbøjelige til at overdreven blødning og gøre huden mere følsom over for lys. For eksempel, fandt National Cancer Institute, at St. Johns Wort kan fremskynde fjernelsen af kræftbehandling "imatinib" fra kroppen, potentielt faldende dens effektivitet (-CancerHelp.org). Altid konsultere din onkolog før start CAM behandlinger.

Fordele

Nogle urter angiveligt påvirke cellulære replikation og reducere frie radikaler, men mange urter gavn kroppen ved at forbedre immunitet, fordøjelse og psykisk velvære. Urter kan også lindre symptomer forbundet med kræft. For eksempel, forklarer CancerCare.org, at kvinder med brystkræft kan tage sort cohosh til at beskæftige sig med menopausale symptomer forårsaget af kræft.

Forskning

CancerHelp.org påpeger ofte, at der er lidt videnskabelig dokumentation at urter kan helbrede eller forebygge kræft, selvom flere forsøg viser urter kan forbedre livskvaliteten og lindre symptomer på kræftbehandlinger.

Men, "Journal af klinisk onkologi" offentliggjort en undersøgelse af Hlubocky et al. i 2007, som fandt, at kræftpatienter bruger CAM havde samlet lidt lavere livskvalitet score end dem, der bruger konventionelle behandlinger. Dataene blev indsamlet gennem undersøgelser og interviews, og livskvalitet var baseret på foranstaltninger såsom fysiske og følelsesmæssige sundhed, social interaktion og relationer med deres læger.

En 2006 American Association for Cancer Research undersøgelse af Jiang et al. fandt, at urten angelica gigas, når det kombineres med andre orientalske urter, fungerede som en antiandrogen og kan behandle prostata cancer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com