Fakta om doser af kolloid sølv

10/18/2010 by admin

Fakta om doser af kolloid sølv

Kolloid sølv har været brugt i århundreder som en antimikrobiel medicin. Det faldt i relative ude efter opdagelsen af antibiotika. I fortiden, blev kolloid sølv brugt som et desinfektionsmiddel og bakteriedræbende til øjenproblemer, forskellige infektioner og som en intern medicin. Kolloid sølv er lavet ved at suspendere sølv partikler i en lage, hvori de mikroskopiske partikler forbliver adskilte og ikke går i opløsning.

Genopblussen i brug

Den seneste stigning i mikrober, der har udviklet resistens over for forskellige antibiotika har medført en genopblussen i brugen af kolloid sølv som en anti-mikrobiel og antibiotika. På grund af hvordan det fungerer, udløser kolloid sølv ikke mutationer i mikrober, der kan resultere i modstand. En anden fordel: kolloid sølv kan være giftige for en række af mikrober uden at være giftigt for den person at tage medicinen.

Vand desinfektionsmiddel

Kolloid sølv har været brugt i århundreder til at rense vand. Faktisk gennemføre både NASA og det russiske rumprogram kolloid sølv vandrensning i deres plads programmer. Mange flyselskaber bruger også kolloid sølv filtrering på fly for at forebygge vandbårne sygdomme i deres fly vandsystemer.

Gartneri anvendelser

Kolloidt sølv kan hjælpe med at forhindre plantesygdomme, selv om de høje omkostninger vanskeliggør den udbredte anvendelse. Ved at tilføje kolloidt sølv i vandet, kan forskellige mikrobielle-relaterede plantesygdomme forebygges. Derudover kan tilføjer kolloid sølv for at skære blomster forlænge deres levetid.

Anprisninger af sygdom behandling

Mange hjemmesider og kolloid sølv fabrikanter gøre udokumenterede påstande om effektiviteten af kolloid sølv på forskellige sygdomme. Den amerikanske Food and Drug Administration rapporter ingen beviser af kolloidt sølv er effektiv som en behandling for enhver sygdom eller en tilstand.

Bivirkninger

At tage for store mængder af kolloidt sølv kan resultere i ophobning af overdreven sølv i kroppen. Denne tilstand kaldes argyria. Argyria forårsager en blå-grå misfarvning af huden og andre organer, herunder fingernegle og tandkød. Argyria er permanent og kan ikke vendes. Derudover kan overdreven kolloid sølv medføre nyreskader, ubehag i maven, træthed og hudirritation.

På grund af disse potentielle bivirkninger er det bedst at konsultere en læge om dosering før du tager kolloidt sølv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com