Snacks, som ikke har sukker

04/10/2013 by admin

Snacks, som ikke har sukker

Det krystallisere hvid stof, som vi har lært at kende som sukker er en af skyldige af stigende taljemål og den stadig voksende diabetisk befolkning. Tilsat sukker er i din granola barer, dit korn og næsten alt, der kommer fra en boks. Uanset om du leder efter en sød behandle eller bare en snack, er der masser af muligheder for snacks, der har ingen tilsat sukker. Mens frugterne har naturligt sukker, disse sukker er godt for dig og bør ikke undgås. Næste gang du har brug for en snack, reach for en af disse sundere valg uden tilsat sukker.

Frugt

Hvis du er i humør til noget sødt, men undgår tilsat sukker, nå for frugtskål. De fleste frugter er perfekte til en let snack. Hvis du leder efter noget lidt mere fyldet, lave en frugtsalat og omfatter tungere frugter som mango og banan. Ud over at have uden tilsat sukker, de fleste frugter er lav i kalorier og har stort set ingen fedt. Selv de fattiest frugter som bananer, har mindre end et gram fedt. Frugter kan også bruges til at forsøde andre snack opskrifter, der normalt ville kalde for raffineret sukker. Brug hjemmelavet æblemos uden tilsat sukker i stedet for raffineret sukker i din cookie opskrifter. De ikke kan være så sødt, men de er meget sundere for kroppen.

Grøntsager

Uanset om du foretrækker dem kogte eller rå, er grønsager fyldt med vitaminer og mineraler. De er den ultimative magt snack. Bruge rå gulerødder, rød peber og selleri dyppet i hummus eller bunke din favorit veggies på et stykke af hele hvede toast med nogle fedtfattig ost. Som frugt, grøntsager er lav i kalorier og har ingen fedt og der er så mange muligheder. Hvis du ikke har helt udviklet en appetit for rå veggies, lave en frugt smoothie med meget søde frugter som bananer eller ananas og tilføje en håndfuld eller to af spinat eller grønkål.

Nødder

I modsætning til frugt, nødder er meget høj i fedt, men det er sundt fedt og de er også sukker fri. Nødder er meget mættende, hvilket gør dem en stor snack til at binde dig over i mellem måltiderne. De er pakket med protein og nem at bære. Møtrik-baserede spredning som jordnøddesmør og mandel smør er også sundt, sukker fri muligheder. Lede efter naturlige jordnøddesmør med ingen tilsat sukker. Kombiner det med bananer på hele hvede toast eller sprede det på æbler til at forsøde det. Hvis du ser din vægt, være forsigtige med forkyndelse sized når de spiser nødder, som de er meget høj i kalorier.

Fuldkorn

Hele korn brød, kiks og endda korn kommer med ingen tilsat sukker. Hvis du køber disse produkter i et supermarked, kig på de ernæringsmæssige fakta. Holde sig væk fra korn, der har raffineret sukker eller high fructose corn syrup. Fuldkorn er en stor snack når kombineret med frugt eller nødder. Du kan endda gøre dit eget trail mix med hele korn korn, tørret frugt og nødder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com