Planter, der fremmer vægttab

11/21/2012 by admin

Planter, der fremmer vægttab

Ifølge kvinder Fitness fremme mange planter og urter vægttab når føjet til en persons daglige kost. Tages som kosttilskud, te eller mad, bidrage disse planter til at øge kroppens stofskifte, brænde kalorier og fedt, tjene som mild stimulanser eller undertrykke en persons appetit. Stedet for at bruge kemiske formler såsom vægttab piller, drej mange mod de naturlige, naturlægemidler retsmidler, såsom soja, Lucerne, brændenælder og grøn te.

Sojaprotein

Nyere forskning rapporteret i Science Daily tyder på, at soja forbrug kan være tæt knyttet til kroppens stofskifte. En undersøgelse, der undersøger effekten af soja på lab rotter vægttab fandt, at soja har en effekt. Soja plante inducerer hormonproduktion og andre mekanismer i kroppen, der hjælper det til at nedbryde lipider, hvilket resulterer i større vægttab resultater. Rotter der spiste soja mistet mere vægt i gennemsnit end de rotter, der ikke gjorde. Science Daily hedder det at "sojaprotein syntes at have forårsaget vægttab, ikke ved at reducere fødeindtagelse, men ved at ændre den rats' stofskiftet." Denne konstatering kan betyde øget vægttab succes for dem, der tilføjer soja til en sund kost og motion rutine.

Lucerne

Lucernes saponin indhold gør det en fremragende vanddrivende. Saponiner, er kvinder Fitness, naturlige forbindelser fundet i nogle planter, der gør fedt mere opløseligt og bevare sundheden for blodkar. De binder med kolesterol og giftstoffer, før de komme ind i tarmen, og skyl disse skadelige elementer ud af kroppen.

Lucerne bladene indeholder også flavoner, isoflavoner og steroler. Urter 2000 forklarer, at familien flavone tjener mange formål i det menneskelige legeme, herunder anti-inflammatorisk, antiseptisk og anti-tumor roller.

Burre

En anden kraftfuld diuretikum, Burre har mange sundhedsmæssige fordele, der øger vægttab resultater. Andre aktive ingredienser i Burre omfatter polyphenolic syrer, unulin og ikke-hydroxy syrer, gør Burre en urte blod purifier og detoxing element. Blodet og lymfesystemet drage fordel af disse afgiftende egenskaber, ifølge kvinder Fitness.

For at bruge burre rod, er det bedst at koge om en ounce af den tørrede plante i vand til ti til tyve minutter, så lad det køle. Kvinder Fitness anbefaler drikke det mellem måltiderne til at afgifte kroppen og reducere sult og mad cravings.

Cayenne, rød peber & krydret mad

Cayenne har været kendt for at forbedre omsætning og fordøjelsen i kroppen. Disse termogeniske effekter arbejde for at øge kroppens kernetemperatur af en person, hvilket øger stofskiftet og forbraendingshastigheden af kalorier. Kvinder Fitness rapporterer, at deltagere i en undersøgelse for nylig mistet mere vægt når at tage cayenne.

Rød peber, varm sennep og andre krydret stoffer har lignende virkninger. Disse krydderier hæve de stofskifte med op til 25 procent. De stimulerer også tørst, som forårsager en person til at tage i mere væske, som kan også reducere vægtøgning.

Brændenælder

Dette strittende, tornede anlæg har skjult sundhedsmæssige fordele på grund af sin høje næringsværdi og afgiftende effekter. Den er rig på C-vitaminer og E, samt i mineraler som calcium, magnesium, jern, silica og kalium. Brændenælder hjælper kroppen til at reparere og vedligeholde sig selv, som holder en person fit og i stand til at udføre øvelsen. Mens du gør det, rydder denne plante også væk toksiner fra kroppen. Yderligere har forskning vist, at brændenælder reducere cravings af "fodring celler på et dybere niveau." Som et resultat, er drikke brændenælde te en succesfuld måde at bremse appetit og trang, mens øge vægttab.

Grøn te

Kliniske undersøgelser af grøn te, udført af Dr. Abdul Dulloo på universitetet i Genève i Schweiz, viste denne plante har en effekt på stofskiftet og fedtforbrændingen processen. Begge processer øges, når deltagerne tog grøn te ekstrakt dagligt. Forskere mener, at grøn te virker ved at øge mængden af energi udgifterne, der finder sted i kroppen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com