Hvad er symptomerne på en æggehvide allergi?

11/04/2012 by admin

Hvad er symptomerne på en æggehvide allergi?

Allergi opstår, når dit immunforsvar fejltagelser et harmløst stof for noget mere farlig, såsom bakterier eller en virus. Det udgivelser kemikalier for at bekæmpe den opfattede intruder, forårsager symptomerne på en allergisk reaktion. Der er talrige allergen udløser, spænder fra luftbårne partikler til fødevareingredienser. Æg er en fælles mad allergen, og både æggeblomme og hvide kan være årsagen. En allergi over for proteinerne i æggehvide er mere almindelige.

Nældefeber

Nældefeber skyldes en betændelse i huden, der producerer røde, kløende rande. Dette er en af de mest almindelige allergiske reaktioner over for æg, og er normalt udløses, når dit immunforsvar udgivelser kemikalier i din blodbanen ved påvisning af allergenet. Histamin er normalt den største synder i udvikling af allergiske reaktioner, og en over-the-counter antihistamin medicin er normalt nok til at lindre ubehag.

Allergisk astma

Allergisk astma opstår, når din bronchiale luftvejene bliver overfølsomme over for tilstedeværelsen af din allergen. Det er oftest forbundet med inhaleret allergener som pollen og Dyreskæl, men kan også opstå på grund af en indtagne allergen, som æg. Dine luftveje muskler stramme, forårsager betændelse og en stigning i slimproduktion. Dette vil medføre hoste, åndenød og en stram fornemmelse i brystet. Receptpligtig medicin og bronchiale inhalatorer er nyttige for at lette sværhedsgraden og antallet af astmaanfald på grund af allergi.

Anafylaksi

Den mest alvorlige allergiske reaktion er anafylaksi, og det kan være livstruende. Når dit immunforsvar udgivelser kemikalier at bekæmpe det allergen, som den anser for farlige, det kan slippe for meget for hurtigt, sender du i chok. Det kan sænke blodtrykket hurtigt og forårsage dine airways til smal, hvilket gør vejrtrækningen svært. Ubehandlet anafylaksi kan resultere i tab af bevidsthed eller endda døden, og skal imødegås ved en adrenalin injektion hurtigst muligt. Søge lægehjælp øjeblikkeligt på de første tegn på anafylaksi.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com