Hvad er sirup ipecacuana?

11/06/2012 by admin

Hvad er sirup ipecacuana?

Sirup af Ipecac er et brækmiddel formel, der kommer fra ipecacuanha anlægget i Brasilien. Dens anvendelse er at stimulere opkastning ved at forårsage maveslimhinden irritation og signalering til hjernen til at fremkalde opkastning.

Advarsel

Sirup af Ipecac er ikke længere anbefales af American Academy of Pediatrics, fordi den opkastning, det inducerer ikke befri kroppen af forgiftning.

Overvejelser

Sirup af Ipecac er farlige at bruge, når en person har indtaget ætsende kemikalier. Ipecac vil forårsage flere brænding til spiserøret på vej.

Effekter

Det er også undgås fordi hvis bruges til at udvise farlig medicin, beløb kan indtaste blodet som opkastning er induceret, forårsager farlige niveauer til at cirkulere i hele kroppen.

Hjertet spørgsmål

Overforbrug af sirup ipecacuana kan skade hjertet. Denne bivirkning er set i mennesker ramt af bulimi, fra at bruge sirup ipecacuana overdrevent.

Skadestuen

Det anbefales at kalde Poison Control hotline i forbindelse med utilsigtet indtagelse. De vil guide dig gennem processen med at administrere førstehjælp til offeret, og hvorvidt sirup ipecacuana kan bruges, før hjælpen kommer frem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com