Gør Acai bær fremskynde stofskifte?

09/18/2010 by admin

Acai berry er en type af frugt dyrket i Brasilien. Sin lilla hud er rig på antioxidanter, som bekæmpe frie radikaler oxidation (dvs. aldring). Du kan spiser bær i pilleform eller som en juice. På grund af dens stigende popularitet findes meget hype omkring denne "wonder berry" skal være debunked.

Stofskifte

Acai bær er forbundet med øget stofskifte på grund af dets egenskaber. Frugt indeholder simple sukkerarter, som kroppen kan nemt brænde og konvertere til energi. Fiberindhold af bær også hjælper kroppen med at blive mæt længere. Denne kombination af hurtige sukker til brændsel kombineret med langsomt brændende fiber er en vindende kombination for kroppens stofskifte. Som forklaret af certificeret ernærings-rådgiver Leanne Ely i en Diet.com artikel, er bær en fantastisk måde at øge stofskiftet ved at få ens fiberindtag med få kalorier. Acai bær er ikke enestående for sin evne til at kickstarte kroppens stofskifte. De fleste andre frugter indeholder simple sukkerarter og fiber og kan gøre det så godt.

Skære igennem kommercialisering

Mens virksomheder ønsker forbrugeren til at tro dette vidunder bær en eller anden måde gør dig kaste pounds, er fordelene ved acai bær ikke anderledes fra mange andre frugter. For eksempel, ja, indeholder acai bær vigtige polyfenoler, der kan hjælpe med at begrænse de frie radikaler produceret af kroppen når det metabolizes. Som en acai piller kompagni krav, er de bedste komponenter i acai bær anthocyaniner, polphenols, flavanoids og proanthocyanids. Andre frugter, indeholder dog også disse kemikalier---brombær, blåbær, kirsebær, og endda druer er sådanne frugter.

Acai Berry pille overvejelser

Betale en præmie for denne bær i en pilleform kan ikke være den mest omkostningseffektive. Alle påstande fremsat af sådanne selskaber tout sundhedsmæssige fordele er nævnt ovenfor, sundhedsmæssige fordele, som du kan finde i andre frugter til en brøkdel af prisen. Spise en pint af blåbær for en dollar vil have langt flere fordele end at tage en $3 acai berry pille. En pint af frisk frugt har en højere vand, vitamin og fiber indhold, som alle er nødvendige for at øge stofskiftet i forhold til en lille pille. En Chicago Tribune artikel forklarer de høje omkostninger ved safter og piller (der spænder fra $30 til $50 per flaske) skyldes forarbejdningsomkostninger. Disse omkostninger kan undgås ved at indtage andre frugter.

Acai Berry vægttab

Erstatte acai juice for soda vil forårsage vægttab. Spise frisk frugt i stedet for forarbejdede fastfood vil også forårsage vægttab. Acai bær er korreleret med vægttab, fordi det er et sundere alternativ til mange fødevarer som pommes frites og kartoffel chips. Vandindholdet i frugt er en anden grund frugt kan hjælpe dig med at kaste pounds---når kroppen er hydreret, sult Kvaler kan forsvinde. US Public Health Kommissionen Corps bekræfter, at dehydrering kan forveksles med sult. Ifølge artiklen, vandmelon, citrus og salat er over 90 procent vand--indtagelse af disse fødevarer kan slukke tørsten samtidig essentielle næringsstoffer. Således mange vægt tab proklamationer af virksomheder, der gør acai bær saft eller piller udråber bare de sundhedsmæssige fordele af alle frugter.

Bedre alternativer

Motion er et alternativ, der kick-starter stofskiftet ved at brænde kalorier. Ingen tryllestav findes for vægttab, og acai berry kost kosttilskud er ingen undtagelse. Erstatte friske frugter og grøntsager i stedet for raffineret sukker er en positiv start. Ved at gøre nok sund kost valg, kan dit stofskifte regulere sig selv uden bistand fra en dyre pille.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com