Hvad vil det betyde, når et læge fortæller du, dit blod er forurenet?

09/30/2010 by admin

Hvad vil det betyde, når et læge fortæller du, dit blod er forurenet?

Blod kontaminering kan betyde en række forskellige ting afhængigt af den vektor, der forårsagede forureningen. Der er fælles forurenende stoffer, der kan være forbundet med blod og blodsygdomme. Det er mest sandsynligt, at en diagnose af forurenet blod er relateret til en viral, bakteriel, svampe eller parasitære infektion. Sepsis er en tilstand, hvor der er en massiv mængde af infektion i blodbanen, der forårsager en systemisk inflammation af kropslige væv.

Viral blod infektion

En virus er en lille patogen, der afhænger af en vært for overlevelse og formering. Virus leve sjældent længe uden for kroppen, men de kan genaktivere når tilføres en vært genstand. Du kan bruge almindelige virus, der er blodbårne omfatter human immundefekt virus (HIV) og hepatitis B og C. Viral blod infektioner kan erhverves gennem seksuel midler samt gennem intravenøs (IV) stof. Antivirale lægemiddel terapi bruges til at bekæmpe viral infektion.

Bakteriel blodforgiftning

En bakterie er en lille mikroorganisme, som ikke afhænger af en vært for overlevelse og formering. Den menneskelige krop er vært for almindelige bakterier i tarmene, på huden og i det urogenitale system, der er til gavn. Men nogle bakteriestammer kan forårsage livstruende infektion. Stivkrampe, streptokokker og staphylococcus er tre former for bakterier, der kan inficere krop gennem kredsløbet. I modsætning til vira reagerer bakterielle infektioner godt på brugen af antibiotika behandlingsformer.

Svampe blod infektion

Svampeinfektion er benævnt en Antimykolika infektion. Mykoser resultater, når en svampeinfektion udvikler sig i kroppen, normalt gennem en svækket eller kompromitteret immunforsvar. Derfor er Antimykolika infektioner kendt som opportunistiske infektioner, fordi de ikke ville forekomme hvis immunsystemet var stærk nok til at klare dem ud. Trøske, gær og skimmelsvampe infektioner er tre former for mycoses, som kan overføres gennem blod infektion. Anti-svampe medicin anvendes til behandling af Antimykolika infektioner.

Parasitære blod infektion

En parasitære sygdom er en sygdom forårsaget af en parasit. Parasitter kan være den direkte årsag til en sygdom, eller en parasitisk sygdom kan være forårsaget af toksiner frigives af en parasit, som det er hostet i kroppen. Parasitter transporteres af flåter, myg, fluer og visse orme. Generelt parasitisk orm infektioner opstår efter at have spist forurenet fødevarer. Parasit-infektion er behandlet gennem administrationen af parasiticidal stoffer, der enten dræbe parasitten eller gøre det ude af stand til at reproducere.

Sepsis og sepsis

Sepsis opstår, når der er en enorm mængde af patogenet i blodbanen, hvilket medfører en systemisk inflammatorisk respons kendt som sepsis. Sepsis er en sand medicinsk nødsituation, der kan dræbe Lidende af forårsager flere systemfejl af organer og den manglende evne til kroppen at vende tilbage til En homeostatiske stat uden intervention antibiotisk stof terapi og i svære tilfælde, indgriben gennem dialysebehandling, mekanisk ventilation eller amputation af en septisk ekstremiteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com