Betaler Medicaid for LASIK?

01/09/2013 by admin

Betaler Medicaid for LASIK?

Så er du blandt det voksende antal mennesker med mindre-end-perfekte syn overvejer Lasik øjenoperation. Men på $1.350 pr. øje, ifølge 2010 data fra Rådet for refraktiv kirurgi Quality Assurance USAEye site, proceduren kommer ikke billige. Tæl ikke på forsikringer, herunder Medicaid, til at betale for det, ifølge University of Iowa.

Udstødelse

I februar 2011, vil ikke Medicaid forsikring betale for proceduren, fordi det betragtes som en elektiv kirurgi, ifølge University of Iowas Institut for oftalmologi og Visual Sciences. Dette er den samme grund Medicare--regering forsikring for seniorer-- og andre private forsikring planer ikke vil dække proceduren.

Medicaid Vision Basics

Selvom Medicaid ikke vil dække Lasik operation, dækker det omkostninger i forbindelse med dit eye sundhed og behandling. Ifølge Centers for Medicare & Medicaid Services, som minimum dække vision fordele diagnosticering og behandling af øjenlidelser. Selvom programmet administreres af stater, kan der være forskelle mellem medlemsstaterne med hensyn til hvor ofte du kan, siger, få et par briller eller have en rutinemæssig eksamen.

Særlige fordele

Generelt, vil Medicaid betale for en rutinemæssig eksamen og et par briller (med standard rammer) eller kontakter hvert andet år, ifølge health care consulting organisation kvalitet Plan administratorer Inc. Hvis dine briller er tabt, er stjålet eller brudt til det punkt, hvor de ikke kan løses, du også berettiget til udskiftninger hvert halve år. Disse fordele gælder hvis du er 21 og derover; Hvis du er under 21, du er berettiget til briller eller kontakter og eksamener årligt (udskiftning tidsplaner forbliver den samme).

Hjælpe med Lasik

Hvis du er stadig indstillet på at have Lasik vision korrektion, kan de fleste udbydere konfigurere betaling planer eller finansieringsmuligheder med dig. Din procedure kunne finansieres for så lidt som et år til fire år med nogen interesse. Som Lasik fortsætter med at blive mere populært, har store sundhedsplaner sprang om bord for at tilbyde dyb rabatter for proceduren. Medicaid forandrer sig hele tiden, så der kunne komme en tid, hvor procedurer mente "valgfag" er ikke længere opfattes som sådan.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com