Kost frugter

09/23/2012 by admin

Kost frugter

Jo spise frugt er godt for dig, men hvor meget af din kalorie diæter gør disse lækre lille fødevarer tegner sig for? Den gode nyhed er din favorit frugt levere sunde vitaminer og næringsstoffer samtidig stadig resterende lavt kalorieindhold.

Abrikoser

Abrikoser er et højt fiberindhold, vitamin A og beta-caroten. Alt dette og kun 52 kalorier i tre medium abrikoser.

Tranebær

Disse lækre røde bær pakke den største antioxidant punch af enhver frugt. De også har antibakterielle egenskaber og kommer ind på kun 44 kalorier pr kop.

Grapefrugt

Grapefrugt har længe været en favorit frugt blandt dem, der forsøger at miste vægt. Denne tærte frugt er høj i kalium og calcium og er en god kilde til vitamin C. Hvidvinsdrue indeholder 78 kalorier mens de lyserøde og røde sorter, der er også gode kilder til beta-caroten, pack lidt mere på 104 kalorier.

Jordbær

Få din fiber og vitamin C fra disse lækre og alsidig bær. Alene eller i en frugtsalat, en hel kop jordbær vil kun sæt dig tilbage 45 kalorier pr kop.

Fordele

Udover at være lækker og lav fedt, giver frugter kroppen med næringsstoffer og vitaminer du har brug for at afværge sygdomme. Diabetes, kræft og hjertesygdomme er kun nogle af de sygdomme, som en sund kost, der omfatter frugter kan hjælpe med at forhindre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com