Mandat forsikringsydelser

01/16/2011 by admin

Mandat forsikringsydelser

Der er to hovedtyper af regeringen mandat forsikring fordele; Føderale mandat forsikring, og staten mandat forsikring. Føderalt mandat sygesikring forordninger er love, der påvirker hele landet og hvordan sygeforsikringsselskaber behandle deres forsikringstagere. Staten mandat sygesikring regler er sat på plads for at sikre, at visse procedurer, såsom barnløshed behandlinger, er omfattet af sygesikring industrien.

Føderale mandat sundhedsmæssige fordele

Føderalt mandat sundhed fordele vifte fra vedtægter, der kræver sundhed planer om at dække tjenester af kiropraktorer og Optometrister krav til specifik diagnose/behandling tjenester såsom mammografi, stationær hospitalsbehandling efter en kvinde leverer en baby eller love, der udvider fordele til visse befolkningsgrupper såsom fortsættelsen dækning af medarbejdere eller pårørende. For eksempel nyfødte og mødres sundhed Protection Act of 1996 stater, der en sundheds-forsikring ikke kan begrænse fordele for enhver hospital længde af ophold relateret til fødslen for mor eller nyfødte barn.

Patient beskyttelse og økonomisk overkommelig pleje Act

Bestået på September 23, 2010, har denne handling fjernet levetid fordel cap til væsentlige tjenester såsom Ambulant patient tjenester, indlæggelse, nødtjenester, kronisk sygdom management, lab tjenester, barsel og nyfødte care, forebyggende og wellnessservices og receptpligtig medicin. Under denne handling sygesikring udbydere kan ikke annullere din dækning af medicinske årsager, og de skal give fuld dækning af forebyggende sundhedspleje, der er anbefalet af Center for Disease Control, såsom immunizations.

COBRA

Den konsoliderede Omnibus Budget forsoning Act (COBRA) blev oprettet for at hjælpe ansatte og deres nærmeste familie, der mister lægelige ydelser du har fortsat adgang til en arbejdsgiver-sponsorerede gruppe plan. COBRA giver midlertidig sygeforsikring for ansatte, deres ægtefæller, ex ægtefæller og pårørende. Hvis du er i øjeblikket eller blev for nylig ansat af en virksomhed med mere end 20 ansatte og blev tilbudt sygeforsikring, kan du kvalificere dig til COBRA. De begivenheder, der kvalificerer en person er berettiget til COBRA er ophør af beskæftigelse, reduktion af arbejdstiden, skilsmisse eller tab af afhængige status. COBRA ydelser omfatter læge pleje, stationær og Ambulant hospitalsbehandling, kirurgi og receptpligtig medicin. Nogle udbydere af COBRA kan også dække dental og vision pleje.

Mental sundhedsfordele

Mental Health paritet og afhængighed Equity Act af 2008 er den nyeste føderale lov for adfærdsmæssige sundhed dækning. Dette mandat føderalt sygesikring kræver sygesikring udbydere til at omfatte mental sundhed og stofmisbrug behandlinger på en måde sammenlignes med den dækning, der tilbydes til andre medicinske fordele. Det betyder, at hvis du har brug for psykiatrisk behandling eller indlæggelse for stofmisbrug, ville du betale det samme for det som andre typer af sygesikring planer.

Statslige mandater

Statslige lovgivere tilføje love, som gælder kun i deres tilstand, når den føderale regering ikke har behandlet visse sundhedsspørgsmål, som staten mener bør beskyttes. Infertilitetsbehandlinger er et eksempel. Fra oktober 29, 2010 har femten stater love, der kræver sygeforsikringsselskaber til at dække infertilitetsbehandlinger. Disse stater er Arkansas, Californien, Connecticut, Hawaii, Illinois, Louisiana, Maryland, Massachusetts, Montana, New Jersey, New York, Ohio, Rhode Island, Texas og West Virginia. Mandatet er forskellige i hver enkelt stat. For eksempel, i Californien mandat sige, at gruppen forsikringsselskaber skal dække alle infertilitetsbehandlinger undtagen in vitro-befrugtning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com