Giftige dampe udsendes fra nye dæk

01/15/2011 by admin

Giftige dampe udsendes fra nye dæk

Gummi, der anvendes til at gøre dæk udsender dampe kendt for at forårsage sygdom og sygdom blandt dem, der arbejder med det. Af hjerte og lunge sygdomme og visse kræftformer var højere for dem i dæk fremstilling over flere årtier, Centers for Disease Control og forebyggelse noter.

Carbondisulfid

Undersøgelser tyder på, at eksponering for carbondisulfid, anvendes til fremstilling af det gummi, der anvendes i dæk, fører til øget risiko for hjertesygdomme. Eksponering for carbondisulfid opstår ved at indånde dampe eller indtager det i vand eller fødevarer. Ifølge Miljøstyrelsen, kan vejrtrækning høje niveauer af carbondisulfid være livstruende på grund af dens virkninger på centralnervesystemet. Åndedræt lavt over lange perioder kan forårsage problemer.

Benzen

Benzen, en irriterende, toksin og kræftfremkaldende stof, der bruges til at gøre gummi i dæk. Benzen er mistænkt for at forårsage forskellige former for leukæmi med langvarig eksponering. Benzen dampe er frigivet Når gummiet er opvarmet.

Carbon Black

Carbon black, bruges til at sværte gummi i dæk, har forårsaget alvorlige luftvejssygdomme effekter efter langvarig indånding, rapporteret canadiske Center for Occupational Health and Safety. Fine partikler af kønrøg ophobes i lungerne og kan medføre nedsat lungefunktion, emfysem eller kronisk bronkitis. "Begrænset dyr og mennesker tyder på, at betydelige og potentielt irreversible lunge virkninger kan forekomme med eksponering for høje koncentrationer, luftbårne," hævdede rapporten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com