Overvåge Forstørrelsesglas enheder

01/13/2011 by admin

Overvåge Forstørrelsesglas enheder

Større skærme på en skærm eller en skærm kan hjælpe dig med at skelne detaljer bedre. Fra mobiltelefoner, TV-skærme, bærbare computer og computer skærme er der mange produkter ud på markedet, der kan hjælpe dig med at justere størrelsen af skærmen, alt efter dine behov. Kende dine muligheder i Forstørrelsesglas skærmen og vælge en, der passer bedst til din livsstil og budget.

Software

For bærbare og stationære computere er der måder til at forbedre visningen af skærmen detaljer via installeret software eller tastaturgenveje. Hvis du har en PC og bruger en internetbrowser som Mozillas Firefox, Apple Safari eller Microsofts Internet Explorer, keying i Ctrl (kontrol) efterfulgt af "+" vil forstørre visningen af tekst på en hjemmeside. Installerbare software som Forstørrelsesglas Pro og Seelt Forstørrelsesglas justerer visningen billede og tekst i realtid uden at behøve en genstart.

Ambulant foretage en opringning lupper

Mobiltelefoner har en begrænset størrelse og skærm opløsning, hvilket gør det sværere at læse detaljer og tekst. Tilbehør såsom en mobil skærmforstørrer kan fastgøres på toppen af mobiltelefonens skærm, meget ligesom hvordan bog lupper bruges, til at forstørre visningen af telefonen. Du skubbe det på toppen af enheden indtil det makeup afsnit passer over hele skærmen. Du kan nemt tage det ud, når du ikke bruger det, da det gør mobiltelefonen lidt kraftigere end normalt.

TV lupper

TV-lupper er justerbar plast-paneler, der er placeret foran dit TV skærme. Få et stykke, der passer din fjernsynsskærm så at din visning vil være uafbrudt. Nogle TV lupper også dobbelt som anti-glare paneler. Du kan glide Forstørrelsesglas foran enheden. Der er ingen grund til at skrue eller permanent vedhæfte noget til din TV-enhed. Forstørrelsesglas magt er omtrent to gange af den oprindelige tv-skærmens størrelse.

Computer skærm lupper

Lupper for bærbare og stationære computere dobbelt så UV ray blokkere, anti-blænding paneler, der også Forstør visningen på din computerskærm. Ligesom den ambulant foretage en opringning og tv-lupper, du bare glide panelet plastik foran skærmen og justere til hvad er mere behagelig for din tv-vaner. Der er særlige enheder for CRT og fladskærme til en bedre pasform over skærmen. Computer skærm lupper normalt Vedhæft til toppen af skærmen og kan forstørre op til to gange skærmens sædvanlige skærm.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com