Acne knuder behandling

04/07/2011 by admin

Nodulær acne er en type af akne, der danner dybt under huden. Det kan derfor ikke reagere på lokalbehandling. Acne cyster og knuder er ikke kun smertefuldt, kan de forårsage svær ardannelse og disfiguration. Denne type af akne kræver en læges bistand til at behandle effektivt.

Behandlingsmuligheder

Acne knuder kan behandles individuelt gennem sådanne medicinske procedurer som kirurgisk dræning eller kortikosteroid injektion, som opløser knuder for at forhindre potentielle brud og ardannelse. Nogle patienter kan reagere på brug af antibiotika, recept, som bekæmpelse af bakterier, der forårsager akne, og kvinder kan finde anvendelse af orale præventionsmidler. Disse arbejde ved at begrænse talgproduktion forårsaget af overskydende hormoner.

Den bedste behandling: Isotretinoin

Den bedste behandling for acne knuder er gennem brug af isotretinoin, hvilket eliminerer alle af årsagerne til acne knuder--overskydende olie, bakterier, tilstoppede porer og betændelse. Isotretinoin er en mundtlig retinoid, som er et derivat af vitamin A. patienter typisk tage denne recept medicin, en eller to gange om dagen for 16 til 20 uger. De fleste Bemærk komplet løsning af knuder efter kun én behandling, selv om nogle måske kræver en ekstra runde af isotretinoin.

Brug i kvinder

Fordi isotretinoin skader udvikling fostre, må det overvåges nøje i kvinder i den fødedygtige alder. Kvinder skal være på to former for prævention før du starter behandling og skal underkastes rutinemæssigt graviditet test mens du tager isotretinoin. De er også forpligtet til at tilmelde dig med den U.S. næring & bedøve Administration iPledge overvågningsprogram.

Isotretinoin: Hvad de kan forvente

Isotretinoin har nogle forudsigelige men midlertidige bivirkninger. Nodulær acne kan blive mere alvorlig i de første par uger af behandlingen, før det bliver bedre. Patienter kan også konstatere tyndere hår og tør hud, næse og øjne. Patienter, der bruger kontaktlinser kan finde, at de skal anvende smørende øjendråber under isotretinoin. Brug aktuel lotions og cremer kan være nyttigt at adresse tør, irriteret hud.

Alvorlige bivirkninger

Mere alvorlige bivirkninger kan omfatte svær brystet eller mavesmerter, synkebesvær, svær hovedpine, sløret syn, fælles maling, kvalme og opkastning, diarré, og rektal blødning. Derudover kan humørsvingninger og depression også bemærkes. Patienter, der oplever svære bivirkninger af isotretinoin brug bør straks kontakte deres sundhed udbyder.

Andre problemer

Ikke alle patienter vil være en god kandidat til isotretinoin. Denne medicin kan forårsage blodsukker at ophøje i diabetespatienter og kan forårsage alvorlige bivirkninger, såsom lever problemer, pancreatitis, høreproblemer og endda selvmordstanker kontemplation. Derfor, patienter overvåges nøje i løbet af deres isotretinoin behandling for at sikre, at de lider ingen alvorlige virkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com