Fibromyalgi vand øvelse

06/04/2010 by admin

Mennesker med fibromyalgi kan undertiden føler immobiliserede af stor smerte. Symptomer omfatter smertefulde muskler, ledbånd og sener. Selv om der ikke er en kur endnu for fibromyalgi, er der måder at håndtere smerten. Vand motion hjælper med at lindre nogle af smerterne, der ledsager denne mystiske sygdom.

Hvordan vand øvelse hjælper

Fordi det vigtigste symptom på fibromyalgi er intens smerte, forårsager sygdommen muskler, sener og ledbånd at stramme, hæmmer blodets evne til at flyde gennem kroppen. Denne afmatning, kun skaber mere smerte og flere problemer for kroppen. Hvis blodgennemstrømningen mindskes for meget er der en chance for blodpropper til at danne. Vand motion kan bidrage til at genoprette normale blodcirkulation, der virker også mod at mindske smerten.

Fordele ved vand øvelse

Vandet hjælper kroppen slappe af, reducerer stress på musklerne og mindsker smerter. Vand gør det også lettere at udøve, fordi du ikke lægger pres på dine led og du ikke støtte din kropsvægt. Det er vandets opdrift, der tillader dig at slappe af, bevæge sig lettere og være fleksibel i måder, der ville få dig smerte, hvis du ikke var i vandet.

Motion er den bedste medicin for fibromyalgi patienter. Motion nedsætter muskelstivhed. Det hjælper også med at bevare mobilitet og fleksibilitet, der kan beskytte leddene og holde kroppen stærk. Motion giver også en følelse af velvære til dem med fibromyalgi og relief fra depression.

Typer af vand øvelse

Der findes flere typer af vand øvelser, såsom stretching, vandreture, aerobic, jogging og yoga. Du kan gøre nogen af disse øvelser på egen hånd eller deltage i en vand øvelse klasse. Der er nogle klubber, der har specialiseret klasser for dem med fibromyalgi. Deltage i holdtræning vand kan tilbyde støtte til din tilstand og muligheden for at få nye venner.

Begynder en vand øvelsesprogram

Som altid, før du begynder en øvelsesprogram, tjekke med din læge. Din læge kan også kender vand træningsprogrammer du kan deltage med kvalificerede instruktører. Når du begynder dit program, tage tingene langsomt. Selvom du kan føle at gøre noget i vandet, er der stadig risici, når de deltager i et træningsprogram. Arbejd aldrig ud over din smerte. Hvis du er begyndt at føle smerte, stop. Dine muskler og LED stadig har brug for tid til at tilpasse sig til din nye vand øvelse rutine.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com