Hvordan til at appellere en Medicare påstand om afvisning

06/01/2011 by admin

Hvordan til at appellere en Medicare påstand om afvisning

Det er ikke ualmindeligt for oprindelige Medicare krav at blive afvist til en række forskellige årsager. Medicare krav kan eksempelvis nægtes, hvis tjenesten er dækket af anden forsikring, hvis du ikke opfylder kriterierne for den medicinske tjeneste, eller hvis du ikke er tilmeldt i delB dækning. Lejlighedsvis Medicare vil forkert benægte en påstand, fordi det ikke har den rigtige eller ordentlig information, i hvilket tilfælde det er muligt at appellere benægtelse.

Instruktioner

Hvordan til at appellere en Medicare påstand om afvisning

• Kontrollér din forsikringsdækning. Sørg for at du ikke har en anden forsikring betaler Cobra eller et andet privat sundhedspleje udbyder. Anmeld din Medicare dækning for at afgøre, om du har oprindelige Medicare eller en udvidet Medicare sundhed planer. Kontrollere dit papirarbejde for datoerne for dækning, dækning og eventuelle begrænsninger på tjenesteydelser eller produkter, der købes.

• Gennemgå din Medicare Resumé varsel for den afviste fordring. Bekendtgørelserne indeholde en begrundelse for afvisning hvis kravet blev nægtet. Sammenlign dette grund til din forsikringsdækning at kontrollere, at tjenesten eller vare købt gør ikke underkroppræsentation begrænsninger for deres politik. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvorvidt den afviste fordring fortjener en appel.

• Læs vejledningen på bagsiden af din Medicare Resumé varsel for at indgive en klage og få en Medicare subsidierne Request form (Form CMS20027). Request form på dit lokale Medicare kontor eller ved at kontakte Medicare at have formen sendt direkte til dit hjem uden omkostninger. Du kan også downloade og printe den fra Medicares hjemmeside.

• Komplet Medicare subsidierne Request form ved at levere dit navn og Medicare kontonummer sammen med oplysninger om den afviste fordring. Give en detaljeret forklaring på hvorfor du er uenig med den påstand benægtelse. Cite henvisninger til din politik og dækning som støtte til din appeal. Udfyld formularen ved at udfylde yderligere oplysninger om Medicare til at overveje, med dine personlige oplysninger.

• Tilmelde form og lave en kopi til din poster. Mail eller fax oprindelige underskrevet form til den adresse eller fax nummer som anvist på din Medicare Resumé bemærke senest 120 dage efter meddelelsen om benægtelse eller forældelse for appel vil udløbe. Følge op på din klage ved at kalde 1-800-MEDICARE inden seks uger hvis du ikke har modtaget en afgørelse. Du kan klage krav denial to flere gange, hvis din første appel afvises.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com